15-11-2014، 14:18
Ƴєkι нαsт kє dιgє иιsт
мσяtєzα pαsнαєι
мσяtєzα pαsнαєι

|
ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2) |
|||||||||||||||||||||||
15-11-2014، 14:18
Ƴєkι нαsт kє dιgє иιsт
мσяtєzα pαsнαєι ![]()
15-11-2014، 14:20
یکی هس تو قلبم
که هرشب واسه اون مینویسمو ان خوابه.. نمیخوام بدونه واسه اونه که قلبه من اینهمه بی تابه یه کاغذ یه خودکار دوباره شده همدمه این دله دیوونه یه نامه که خیسه پره اشکه و کسه بازم اونو نمیخونه یه روز همین جا توی اتاقم یه دفه گفت داره میره چیزی نگفدم .... آخه نخواستم دلشو غصه بگیره.... گریه میکردم درو که میبست میدونستم که میمیرم اون عزیزم بود نمیتونستم جلویه راشو بگیرم میترسم یه روزی برسه که اونو نبینم بمیرم تنهاااا خدا یا کمک کن نمیخوام بدونه دارم جون میکنم اینجا سکوته اتاقو داره میشکنه تیک تاکه ساعته رو دیوار ... دوباره نمیخواد بشه باوره من که نمیاد انگار.. یه روز همین جا تویه اتاقم دوباره گفت داره میره چیزی نگفدم آخه نخواستم دلشو غصه بگیره.. گریه میکردم درو که میبست میدونستم که میمیرم اون عزیزم بود نمیتونستم جلویه راشو بگیرم . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . چقدر من با این آهنگ گریه کردم ![]()
15-11-2014، 14:21
دیشب خیابون ۱۷۷ گلسار چه وضعی بود..مردمم جوگیرنا..
15-11-2014، 14:22
ینی تا سه روز قراره جو فلش این شکلی باشه؟..
:|
15-11-2014، 14:24
روآنی شدم
![]() ![]()
15-11-2014، 14:27
دیشب توی خیابونه هاشمیه مردم شمع روشن کرده بودن. سیستماشونو روشن کرده بودن آهنگای مرتضی رو گذاشته بودن! باهاش میخوندن و گریه میکردن که یهو پلیسا رسیدن جمعشون کردن!
. . . . . . . . سلام کیانا جون ( ._.)=------+
15-11-2014، 14:27
(15-11-2014، 14:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خلن مردم باو..امروز دخدرا بزرور داشتن گریه میکردن/:
پلیسآی خر | : ازشون بدم میآد ..
(15-11-2014، 14:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آره ..
15-11-2014، 14:29
ولی جدا از قضیه ی مرتضی..من دیشب حالم خیلی بد بود..خیلی..خیلی!دلم خواس به یکی زنگ بزنم..پریا خاموش بود..کس دیگه ایم ب زهنم نرسید...
اخه من چی بگم..فقط نشستم نوشتم..
15-11-2014، 14:32
بچه ها یه چیزی میگم شاید باورتون نشه!
امروز یه دخدره میخواست با آینه رگشو بزنه که جمش کردیم بردیمش دفتر! دسته یکی از دوستامم به خاطره همین زخم شد!
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
![]() |
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18 |