امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2)

(16-11-2014، 21:28)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:26)دخی مخی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:22)دخی مخی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاسمین
؟

خیلی دوست میداری آخرین لحطاتُ ببینی ؟ :|

ببین من یِ سایترو پیدا کردم فیلمشو بر نداشته !

اگه میخای 20تا ارسال بدم بعد بت خصوصی کنم !

اگه نمیخای خودمو تو زحمت نندازم !

خود دانی !
مامانش همه رو قسم داده كه فيلمو نبينن پاكش كنن عكساشو پاك كنن بعد شما ها فيلمشو ميخواين؟Dodgy
منکه نمیخوام پخشش کنم خوړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2) 93
Lινє ιη ѕυcн α ωαу тнαт ιƒ αηуσηє ѕρσкє вα∂ℓу αвσυт уσυ
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
آگهی
(16-11-2014، 21:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:21)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:19)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پیسر گلیم:v
کیا میخوام برا ریاست جمهوری کاندیدد شم.-.
مَنِمْ مِيامْ
بیا ببینم میتونی با من رقابت کنی:ag54:

ن کیا همینجا:|
كليد روحانيو ميگيرم ميام val
4fvf...!
حاج قاسمم ميارم دهنتو با ؟آسفالت غسل تعميد بده Confuseds32:
ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2) 93
 سپاس شده توسط ❤уαѕαмιη❤ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
فاطی
مرضی
منو بن نکنیدcry girlcry girl...!
ایسانو میندازم به جونتون:|
 سپاس شده توسط ❤уαѕαмιη❤ ، ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby ، ~~SARA:HIVA~~
(16-11-2014، 21:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:27)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:19)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرد میخوان و سه تیغ میان:v

منم سیگارمو کشید میام :v

میام … میام میام (.. )
بهش برسونم عرق سگی فرغونو ولش فقط سگی:v

دکی اهوری اگه رای بیاره برا همتون سنگ تموم میزاره.-.:ag54:

بریم لیتو

همه جوره فن اونتم :|
برو که رفتیم:v

پلنگی پ نرو خونه شب:|
لبو جون من بده به من جونور.-.

من از این تیکش خوشم میاد.-.

(16-11-2014، 21:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:27)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:19)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرد میخوان و سه تیغ میان:v

منم سیگارمو کشید میام :v

میام … میام میام (.. )
بهش برسونم عرق سگی فرغونو ولش فقط سگی:v

دکی اهوری اگه رای بیاره برا همتون سنگ تموم میزاره.-.:ag54:

بریم لیتو

همه جوره فن اونتم :|
برو که رفتیم:v

پلنگی پ نرو خونه شب:|
لبو جون من بده به من جونور.-.

من از این تیکش خوشم میاد.-.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(16-11-2014، 21:29)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم ._.
سلام اسمت چیه؟:ag54:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ❤уαѕαмιη❤ ، t★r G!RL$
(16-11-2014، 21:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی
مرضی
منو بن نکنیدcry girlcry girl...!
ایسانو میندازم به جونتون:|

نه خُب .. دلم سوخت -_-

اخطار میدم :|
 سپاس شده توسط ❤уαѕαмιη❤ ، ~KiAηA~
(16-11-2014، 21:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:28)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:22)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میم مثل مادر ._.*
فیلمش ._.
cry girl

غزل بم سر بزن .-.

گالریمو میگم :|

آدرسش چی بود؟ :/

:|

بیخیال \:

:|
باشه \:
ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2) 93
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(16-11-2014، 21:28)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:26)دخی مخی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:22)دخی مخی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاسمین
؟

خیلی دوست میداری آخرین لحطاتُ ببینی ؟ :|

ببین من یِ سایترو پیدا کردم فیلمشو بر نداشته !

اگه میخای 20تا ارسال بدم بعد بت خصوصی کنم !

اگه نمیخای خودمو تو زحمت نندازم !

خود دانی !
مامانش همه رو قسم داده كه فيلمو نبينن پاكش كنن عكساشو پاك كنن بعد شما ها فيلمشو ميخواين؟Dodgy

-ــــ-

مطمئنم که یاسمینم نمیخاد ببینه ! ._.

ولی خُ اینُ میتونیم ببینیم که ؟

طرفداران «مرتضی پاشایی» پس از شنیدن خبر درگذشت این خواننده پاپ، با حضور مقابل بیمارستان بهمن یاد او را گرامی داشتند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.dailysun.ir/wp-content/uploads/2014/11/ahang-morteza-pashai-dailysun.ir_.jpg
 سپاس شده توسط ❤уαѕαмιη❤
(16-11-2014، 21:30)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:21)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مَنِمْ مِيامْ
بیا ببینم میتونی با من رقابت کنی:ag54:

ن کیا همینجا:|
كليد روحانيو ميگيرم ميام val
4fvf...!
حاج قاسمم ميارم دهنتو با ؟آسفالت غسل تعميد بده Confuseds32:
اونشو داری بیا:v
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ❤уαѕαмιη❤
سلام. .. ... -_^

\:
ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2) 93
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ❤уαѕαмιη❤

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Music چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان