امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2)

(16-11-2014، 21:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:29)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم ._.
سلام اسمت چیه؟:ag54:

:||

آیسان کوجایی گُلم ؟ ^_^ :|

-_- چش سفید -_-
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ❤уαѕαмιη❤
آگهی
(16-11-2014، 21:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:23)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:20)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:18)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من محروم میکنم .-.
فاطی -_-

خودتو نشون بده >_<

اینا فک میکنن ما شوخی میکُنیم :||
کیو محروم کنم تو بگو تا من خودم بنش کنم تا ابد :183:

کار اهورا رو تموم کُنی آتیش همه میخوابه ((=
من گناه دارمcry girl..!

کیا فوش خوار و مادر بده:v

مادر جنده ی کس خواااار>.<

وای وای دیگه نمیتونم>.<
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Jack Daniel'ѕ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ❤уαѕαмιη❤
(16-11-2014، 21:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:27)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:19)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:16)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرد میخوان و سه تیغ میان:v

منم سیگارمو کشید میام :v

میام … میام میام (.. )
بهش برسونم عرق سگی فرغونو ولش فقط سگی:v

دکی اهوری اگه رای بیاره برا همتون سنگ تموم میزاره.-.:ag54:

بریم لیتو

همه جوره فن اونتم :|
برو که رفتیم:v

پلنگی پ نرو خونه شب:|

ﻟﺒﻮ ﺟﻮﻧﻪ ﻣﻦ // ﺑﺪﻩ ﺗﻮ ﺑﻪ ﻣﻨﻪ ﺟﻮﻧﻮﺭ
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(16-11-2014، 21:30)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:28)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:26)دخی مخی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:22)دخی مخی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاسمین
؟

خیلی دوست میداری آخرین لحطاتُ ببینی ؟ :|

ببین من یِ سایترو پیدا کردم فیلمشو بر نداشته !

اگه میخای 20تا ارسال بدم بعد بت خصوصی کنم !

اگه نمیخای خودمو تو زحمت نندازم !

خود دانی !
مامانش همه رو قسم داده كه فيلمو نبينن پاكش كنن عكساشو پاك كنن بعد شما ها فيلمشو ميخواين؟Dodgy
منکه نمیخوام پخشش کنم خوړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2) 94
گفته حتي نبينين 
فيلم جون دادن بقيه خيلي ديدنيه؟؟؟
الان اونا ميتونن از اون سايت شكايت كنن و فيلترش كنن
گفته بود نميبخشم ، ازش نميگذرم كسي رو كه اين كليپو گرفته يا كسي كه پخشش ميكنه
واقعا ديدنيه همچين چيزي؟p336p343p329
ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2) 94
 سپاس شده توسط دخی مخی ، t★r G!RL$
(16-11-2014، 21:32)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:23)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:20)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی -_-

خودتو نشون بده >_<

اینا فک میکنن ما شوخی میکُنیم :||

من گناه دارمcry girl..!

وای وای دیگه نمیتونم>.<
نچ نچ نچ-_____-
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby
(16-11-2014، 21:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:29)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم ._.

پسره ی خر/:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
کاشکی رو تاقچه ی دلت اینه و شمعدون میشدم..
تو دشت ابری چشات یه قطره بارون میشدم ..
کاشکی میشد یه دشت گل برات لالایی بخونم ..
مآدر .. " میم " مثل " مآدر "
ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2) 94
(16-11-2014، 21:32)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم ._.

:||

آیسان کوجایی گُلم ؟ ^_^ :|

-_- چش سفید -_-
ایسانمp336!!!
:|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby
(16-11-2014، 21:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:32)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گناه دارمcry girl..!

وای وای دیگه نمیتونم>.<
نچ نچ نچ-_____-

بم فشار اومد.-.
اخطار میخوام ده درصد.-.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby

هیم ._.
وات؟
ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2) 94

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Music چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان