امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2)

(16-11-2014، 21:32)دخی مخی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:28)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:26)دخی مخی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:22)دخی مخی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاسمین
؟

خیلی دوست میداری آخرین لحطاتُ ببینی ؟ :|

ببین من یِ سایترو پیدا کردم فیلمشو بر نداشته !

اگه میخای 20تا ارسال بدم بعد بت خصوصی کنم !

اگه نمیخای خودمو تو زحمت نندازم !

خود دانی !
مامانش همه رو قسم داده كه فيلمو نبينن پاكش كنن عكساشو پاك كنن بعد شما ها فيلمشو ميخواين؟Dodgy

-ــــ-

مطمئنم که یاسمینم نمیخاد ببینه ! ._.

ولی خُ اینُ میتونیم ببینیم که ؟

طرفداران «مرتضی پاشایی» پس از شنیدن خبر درگذشت این خواننده پاپ، با حضور مقابل بیمارستان بهمن یاد او را گرامی داشتند.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.dailysun.ir/wp-content/uploads/2014/11/ahang-morteza-pashai-dailysun.ir_.jpg
نه اين اشكال ندارهp336
ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2) 95
 سپاس شده توسط armin van buuren
آگهی
(16-11-2014، 21:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:27)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:19)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم سیگارمو کشید میام :v

میام … میام میام (.. )
بهش برسونم عرق سگی فرغونو ولش فقط سگی:v

دکی اهوری اگه رای بیاره برا همتون سنگ تموم میزاره.-.:ag54:

بریم لیتو

همه جوره فن اونتم :|
برو که رفتیم:v

پلنگی پ نرو خونه شب:|

ﻟﺒﻮ ﺟﻮﻧﻪ ﻣﻦ // ﺑﺪﻩ ﺗﻮ ﺑﻪ ﻣﻨﻪ ﺟﻮﻧﻮﺭ
بقیشو بلد نیستم:|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ~~SARA:HIVA~~
(16-11-2014، 21:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:32)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:29)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم ._.
سلام اسمت چیه؟:ag54:

:||

آیسان کوجایی گُلم ؟ ^_^ :|

-_- چش سفید -_-
ایسانمp336!!!
:|

من آنتن آیسانم ._.

بیاد همه چیز اینجوری (..)--+ کَف دستشه ._.

سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(16-11-2014، 21:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:30)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا ببینم میتونی با من رقابت کنی:ag54:

ن کیا همینجا:|
كليد روحانيو ميگيرم ميام val
4fvf...!
حاج قاسمم ميارم دهنتو با ؟آسفالت غسل تعميد بده Confuseds32:
اونشو داری بیا:v
من كه اونشو ندارم ،
اونش دست خودشه ، اينم دست منه
ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2) 95
(16-11-2014، 21:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:27)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش برسونم عرق سگی فرغونو ولش فقط سگی:v

دکی اهوری اگه رای بیاره برا همتون سنگ تموم میزاره.-.:ag54:

بریم لیتو

همه جوره فن اونتم :|
برو که رفتیم:v

پلنگی پ نرو خونه شب:|

ﻟﺒﻮ ﺟﻮﻧﻪ ﻣﻦ // ﺑﺪﻩ ﺗﻮ ﺑﻪ ﻣﻨﻪ ﺟﻮﻧﻮﺭ
بقیشو بلد نیستم:|

یه چی تو مایه های اینه:
ویا وویا وییا وایا/:
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، armin van buuren
(16-11-2014، 21:33)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:30)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:28)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:26)دخی مخی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:22)دخی مخی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاسمین
؟

خیلی دوست میداری آخرین لحطاتُ ببینی ؟ :|

ببین من یِ سایترو پیدا کردم فیلمشو بر نداشته !

اگه میخای 20تا ارسال بدم بعد بت خصوصی کنم !

اگه نمیخای خودمو تو زحمت نندازم !

خود دانی !
مامانش همه رو قسم داده كه فيلمو نبينن پاكش كنن عكساشو پاك كنن بعد شما ها فيلمشو ميخواين؟Dodgy
منکه نمیخوام پخشش کنم خوړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2) 95
گفته حتي نبينين 
فيلم جون دادن بقيه خيلي ديدنيه؟؟؟
الان اونا ميتونن از اون سايت شكايت كنن و فيلترش كنن
گفته بود نميبخشم ، ازش نميگذرم كسي رو كه اين كليپو گرفته يا كسي كه پخشش ميكنه
واقعا ديدنيه همچين چيزي؟p336p343p329
منم کنجاوم ببینم
ولی دلم نمیادcry girl
ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2) 95
 سپاس شده توسط armin van buuren
کیانا فوش mother داد :4fv:
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ~KiAηA~ ، armin van buuren
شبا چرا از ساعت ۱۲ به بعد خلوت میشه اینجا »__« ؟!؟!؟

-_-
ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2) 95
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
باووو یه سلام دادم به دختر مردم:|
چرا اینجوری میکنید:|؟

(16-11-2014، 21:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:35)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:32)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:29)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم ._.
سلام اسمت چیه؟:ag54:

:||

آیسان کوجایی گُلم ؟ ^_^ :|

-_- چش سفید -_-
ایسانمp336!!!

من آنتن آیسانم ._.

بیاد همه چیز اینجوری (..)--+ کَف دستشه ._.

0___0
خانوما بفرمایید پ.خ!4fvf
 سپاس شده توسط t★r G!RL$ ، ~KiAηA~ ، armin van buuren ، ❤уαѕαмιη❤
(16-11-2014، 21:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیانا فوش mother داد :4fv:

-.-

ده درصد اخطار^.^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Music چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان