امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2)

(16-11-2014، 21:50)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:49)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:45)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمت چیه رفیق؟:ngh:
Yeganeh
اهورا جهانی(..)--+
خوشبختم..

دلم برا پرند خیلی تنگ شده):
ها؟ پرند؟ 
آره ولی دختر دپرسیه آدم افسردگی میگره باش بحرفه
تجربه داشتم که میگم
:|
میشناسی؟
دختر خوبیه..

خوبیه ؟ :|

عشقه این پرند .. ._.

دل منم براش خیلی تنگ شده .. ._.

س ماهه ک نیست ._.

چقد زود گُذشت :|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(16-11-2014، 21:50)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:49)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:45)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمت چیه رفیق؟:ngh:
Yeganeh
اهورا جهانی(..)--+
خوشبختم..

ها؟ پرند؟ 
تجربه داشتم که میگم

بزنم؟-.-
ادم جاهل.-.
جاهل
جاهل
جاهل....
هوففف
ړۅҐ vêr§ïöñ²18 (2) 100
اهورا این مسئله برای افراد مجرد (یعنی من :|) است !!

پس بکش کنار تا به آیسان نگفتم -_- Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ❤уαѕαмιη❤
(16-11-2014، 21:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:50)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Yeganeh
اهورا جهانی(..)--+
خوشبختم..

ها؟ پرند؟ 
تجربه داشتم که میگم
میشناسی؟
دختر خوبیه..

عشقه این پرند .. ._.

س ماهه ک نیست ._.

من که نمیتونم بگم عشقمه و این حرفا:|
پس فقد به ی خوب بسنده میکنم.-.
p336
احساساتی شدم:|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، t★r G!RL$ ، ~KiAηA~ ، ❤уαѕαмιη❤
(16-11-2014، 21:55)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-11-2014، 21:53)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا جهانی(..)--+
خوشبختم..

ها؟ پرند؟ 
تجربه داشتم که میگم
میشناسی؟
دختر خوبیه..

عشقه این پرند .. ._.

س ماهه ک نیست ._.

من که نمیتونم بگم عشقمه و این حرفا:|
پس فقد به ی خوب بسنده میکنم.-.
p336
احساساتی شدم:|

نه تو رو خُدا بیا بگو :|| !

._.
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(16-11-2014، 21:54)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا این مسئله برای افراد مجرد (یعنی من :|) است !!

اخه تینا چغندره/:
دوتاتون گاوید.-.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Brooklyn Baby ، ❤уαѕαмιη❤ ، Jack Daniel'ѕ
(16-11-2014، 21:54)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا این مسئله برای افراد مجرد (یعنی من :|) است  !!

کسی شماره تینا رو داره؟:v
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~KiAηA~ ، ❤уαѕαмιη❤ ، Jack Daniel'ѕ
(16-11-2014، 21:56)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخدا همرو اسکرین گرفتم :| !

من گُفتم دیگه (: :|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(16-11-2014، 21:56)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا.-.
نوشمک.-.
منم داشتم/:

سگ خور -_-

50……50

قبوله ؟؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Music چت ړۅҐ vêr§ïöñ²18

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان