امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [219]

(20-11-2014، 18:27)*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:25)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قوانین جدید kaffe2اینم بسته شد

نَ جون من خواهش میکنم شیوا اذیتم نکن ..

تورو خدا ..

امروز همه ریختن رو سر من تو اذیتم نکن جون من شیوا

تقصیر خودتوونه درست صحبت کنید که این مشکلات پیش نیاد الانم 5مین فرصت داری نه 10 مین

بعد اینم بستس
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ
آگهی
شیوا بکن 1 هفته .. 3 هفته خیلی زیاده :/
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(20-11-2014، 18:27)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیـــوآ ^.^
جانم
(20-11-2014، 18:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:25)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:24)*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا ؟ منکه اخطارشُ گرفته بودم چرا محرومم کردی نامرد ؟

اصن برا چی محرومم کردی خُ ؟
قوانین جدید kaffe2اینم بسته شد
(20-11-2014، 18:24)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام حسن-_-سلآم شیوا:>
سلام خودم-__-
سلام همه-__-
حوس کردم قر بدم:|

سلام ÷سر باادب
شیوا قوانین جدید کجا اعلام میشه؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=193354&pid=2608758#pid2608758

kaffe2
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، tyjtfhdhr
(20-11-2014، 18:27)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان من نمیدونم چرا میخوام بزنم تو دهنت اهورا :|
چرا؟

شیوا ایسان چی گفته؟
ای بابا من دودیقه رفتم حموم:|
 سپاس شده توسط ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ ، ~Mahnaz~ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، Mason ، Berserk
(20-11-2014، 18:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:20)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه احوال پرسی گرمی ((:

سَلآمـ (:

سلام مهناز خوبی>؟
گفـتـگـوی آزاد [219] 7
(20-11-2014، 18:28)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تقصیر خودتوونه درست صحبت کنید که این مشکلات پیش نیاد الانم 5مین فرصت داری نه 10 مین

بعد اینم بستس

شیوا روزی صد نفر هرچی میخواد دلشون میگن بعد من فقد باس خاطر ی حرف

بعدش هم ..

بابا من کِ اخطارشُ گرفه بودم شیوا

چرا اینطوری میکنی ؟

مرگ من اینو حداقل محروم نکن جون من
(20-11-2014، 18:28)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا بکن 1 هفته .. 3 هفته خیلی زیاده :/

kaffe2اس÷م
Channel
 سپاس شده توسط ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ ، ~Mahnaz~ ، Mason
(20-11-2014، 18:30)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:20)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه احوال پرسی گرمی ((:

سَلآمـ (:

سلام مهناز خوبی>؟

مرسی (:

شمـآ خوبی .. ؟!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
دستت درد نکنه شیوا کِ محرومم کردی اینطوری حرفا پشت سر من زیاد شُد

دو دقیقه نگذشته بود از محرومیت سروش اونو گُفت

چی برسه خبرش بیوفته دسته بقیه

مرسی سوژم کردی

خدافس
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR ، Brooklyn Baby
(20-11-2014، 18:30)*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:28)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد اینم بستس

شیوا روزی صد نفر هرچی میخواد دلشون میگن بعد من فقد باس خاطر ی حرف

بعدش هم ..

بابا من کِ اخطارشُ گرفه بودم شیوا

چرا اینطوری میکنی ؟

مرگ من اینو حداقل محروم نکن جون من

اون صد نفرم تنبیه میشن هیچ فرقی نداره هرچی بیشتر چونه بزنید بدتر میشه انتخاب با خودتون

15 مین بعد بستس
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان