امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [219]

اهورا خان جواب اس ام اسمونم نمیدی دیگه؟-.-

شیوا تو ام تا من برم نسخه بزن.-.

شاید امشب مردم.-.از خونریزی مغزی-.-همتون راحت شین.-.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، Brooklyn Baby
آگهی
(20-11-2014، 18:29)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:27)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیـــوآ ^.^
جانم
(20-11-2014، 18:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:25)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:24)*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا ؟ منکه اخطارشُ گرفته بودم چرا محرومم کردی نامرد ؟

اصن برا چی محرومم کردی خُ ؟
قوانین جدید kaffe2اینم بسته شد
(20-11-2014، 18:24)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام حسن-_-سلآم شیوا:>
سلام خودم-__-
سلام همه-__-
حوس کردم قر بدم:|

سلام ÷سر باادب
شیوا قوانین جدید کجا اعلام میشه؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=193354&pid=2608758#pid2608758

kaffe2
شیوا یشه این قوانین رو برا کاربر عاد هم ب نمایش بزارین تا بونیم رعایتش کنیم:/
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR
(20-11-2014، 18:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:27)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان من نمیدونم چرا میخوام بزنم تو دهنت اهورا :|
چرا؟

شیوا ایسان چی گفته؟
ای بابا من دودیقه رفتم حموم:|
ببند ..
(20-11-2014، 18:30)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:28)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا بکن 1 هفته .. 3 هفته خیلی زیاده :/

kaffe2اس÷م
تو هم ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
تو کیستی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگـوی آزاد [219] 8 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ
ᴍᴀʀsʜᴀʟʟ ᴍᴀᴛʜᴇʀs
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(20-11-2014، 18:31)*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستت درد نکنه شیوا کِ محرومم کردی اینطوری حرفا پشت سر من زیاد شُد

دو دقیقه نگذشته بود از محرومیت سروش اونو گُفت

چی برسه خبرش بیوفته دسته بقیه

مرسی سوژم کردی

خدافس

مجبور نییستی کاری کنی سوژه بشی گلم بسلامت
Channel
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ~Mahnaz~ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
کارم داشتین تُ وبمـ هستم !

از تُ هم ممنونم شیوا کِ حرصتُ با اینکارات سر من خالی میکُنی !
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(20-11-2014، 18:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:27)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:22)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:20)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه احوال پرسی گرمی ((:
حسن تو کجا بودی؟:/\

نت نداشتم اهورا ((:

از قهوه خونه میومدم فلش ^_^

سلام به هر کی سلام کردShy
الان تو قهوه خونه ای؟:|

نه دیگه دقت کرده باشی میبینی از فعل ماضی استفاده کرده بودم

مدیریت هم مبارک داداش 
به آیسان گفتم بهت تبریک بگه ((:
گفـتـگـوی آزاد [219] 8
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ~Mahnaz~
(20-11-2014، 18:32)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:30)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:27)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان من نمیدونم چرا میخوام بزنم تو دهنت اهورا :|
چرا؟

شیوا ایسان چی گفته؟
ای بابا من دودیقه رفتم حموم:|
ببند ..
(20-11-2014، 18:30)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:28)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا بکن 1 هفته .. 3 هفته خیلی زیاده :/

kaffe2اس÷م
تو هم ..
ممنون!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mason
آخــی .. آیسـآن .. :/
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(20-11-2014، 18:32)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا خان جواب اس ام اسمونم نمیدی دیگه؟-.-

شیوا تو ام تا من برم نسخه بزن.-.

شاید امشب مردم.-.از خونریزی مغزی-.-همتون راحت شین.-.
من نزدم
(20-11-2014، 18:32)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:29)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:27)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیـــوآ ^.^
جانم
(20-11-2014، 18:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:25)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:24)*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا ؟ منکه اخطارشُ گرفته بودم چرا محرومم کردی نامرد ؟

اصن برا چی محرومم کردی خُ ؟
قوانین جدید kaffe2اینم بسته شد
(20-11-2014، 18:24)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام حسن-_-سلآم شیوا:>
سلام خودم-__-
سلام همه-__-
حوس کردم قر بدم:|

سلام ÷سر باادب
شیوا قوانین جدید کجا اعلام میشه؟

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=193354&pid=2608758#pid2608758

kaffe2
شیوا یشه این قوانین رو برا کاربر عاد هم ب نمایش بزارین تا بونیم رعایتش کنیم:/

میزارم
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~KiAηA~ ، tyjtfhdhr

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان