امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [219]

(20-11-2014، 18:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:32)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا خان جواب اس ام اسمونم نمیدی دیگه؟-.-

شیوا تو ام تا من برم نسخه بزن.-.

شاید امشب مردم.-.از خونریزی مغزی-.-همتون راحت شین.-.
من نزدم
(20-11-2014، 18:32)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:29)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:27)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیـــوآ ^.^
جانم
(20-11-2014، 18:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:25)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قوانین جدید kaffe2اینم بسته شد

سلام ÷سر باادب
شیوا قوانین جدید کجا اعلام میشه؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=193354&pid=2608758#pid2608758

kaffe2
شیوا یشه این قوانین رو برا کاربر عاد هم ب نمایش بزارین تا بونیم رعایتش کنیم:/

میزارم

ممنون^_^
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ~Mahnaz~ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ
آگهی
(20-11-2014، 18:32)*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کارم داشتین تُ وبمـ هستم !

از تُ هم ممنونم شیوا کِ حرصتُ با اینکارات سر من خالی میکُنی !

چجو نده گلم عاقبت کاری که انجام میدید همینه اعتراض وارد نیست وگرنه من ادمی نیسم به این راحتی اخطار بدم یا محروم کنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، tyjtfhdhr ، ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ
(20-11-2014، 18:32)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله خودمم ندارم کیا
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، tyjtfhdhr ، ~Mahnaz~ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ
امشب میمیرم-.-
ب من الهام شده-.-
از خونریزی مغزی-.-
حلالم کنید-.-
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، tyjtfhdhr ، ~Mahnaz~ ، ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(20-11-2014، 18:31)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:30)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-11-2014، 18:20)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه احوال پرسی گرمی ((:

سَلآمـ (:

سلام مهناز خوبی>؟

مرسی (:

شمـآ خوبی .. ؟!
ممنون میگذرونیم ((:
گفـتـگـوی آزاد [219] 9
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ~Mahnaz~ ، ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ
کسی قوانین رو رعایت نکرد گزارش کنید رسیدگی میشه بدرود
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ
مرسی که سپاس میدین خجالت میکشم آخه :/
گفـتـگـوی آزاد [219] 9
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(20-11-2014، 18:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله خودمم ندارم کیا

اونو چون ایس خواسته بود دادم.-.
بیکار نبودم که.-.
تو ام ج نده قیاف بگیر.-.

ی مدته همه تو قیافن-.-

باش باش..قیاف بگیرین.-.
این اخرین شبم بگیرین.-.
بعد که مردمم حال کنید-.-
بگید مخش تاب داش..خونریزی کرد مرد-.-
خدافظ
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ
تموم شد؟شهر در امن و امنه؟.-.
 سپاس شده توسط ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ ، Berserk
من چرا دارم ب همه سپاس میدم-__-
 سپاس شده توسط ℬʟ∀¢Ḱ~ℬøÅяÐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان