امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [219]

(21-11-2014، 14:00)دخی مخی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 13:54)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 13:50)دخی مخی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 13:45)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس اسکای کسی نداره
اصلا پیدا نمیکنم
این هم که رو اواتارمه از مرضی گرفتم

آآ .. یادم اومد ! ._.

من چند تا دارم !

._.
ممنون میشم بدی

تو پخ ! .-.
اوکی
گفـتـگـوی آزاد [219] 27
آگهی
(21-11-2014، 13:58)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغغغغغغغولی میغولییییییییییییی ^_^ :|

سلام :|

جییییییییییییییییییغ ^____^

:||
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، мoвιɴα т ، ըoφsիīkα
(21-11-2014، 14:00)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 14:00)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بخون سحر

تو مگه مدیری ؟ :|||

این لینک رو اَ کجا آوردی ؟ :|

دیروز شیوا لینکشو گُذاشت :|

اَمیرم ک .. فُرصَت طلَب ._.
 سپاس شده توسط First Star ، tyjtfhdhr ، Navisa. ، ըoφsիīkα
(21-11-2014، 14:00)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 14:00)~×oLtOoN$×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بخون سحر

تو مگه مدیری ؟ :|||

این لینک رو اَ کجا آوردی ؟ :|
مدیر نیستم کپی پیست کردن بلدم
 سپاس شده توسط Navisa. ، First Star ، Brooklyn Baby

بخون سحر

امیر نکنه مدیر نامحسوس شدی گفـتـگـوی آزاد [219] 27
 سپاس شده توسط мoвιɴα т ، Brooklyn Baby ، First Star ، tyjtfhdhr
امیر پنل ناظم هم داری ؟ :v

:|
 سپاس شده توسط Navisa. ، мoвιɴα т ، Brooklyn Baby ، tyjtfhdhr ، ըoφsիīkα
(21-11-2014، 13:59)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 13:57)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 13:54)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 13:53)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 13:51)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودم میکشمت -_-

الان شاد باش .. یه روز تاوان میدی -_-

با دستای خودم به چیز میدمت -_-

منم بدرقت میکنم -_-

بسه خسته شدم (..)--+

خوبی ؟ .-.
نوچ ._.

تو خوبی (: ؟
 سپاس شده توسط First Star
(21-11-2014، 14:03)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخون سحر

امیر نکنه مدیر نامحسوس شدی گفـتـگـوی آزاد [219] 27
مدیر نامحسوس بودم محرومت میکردم:v
(21-11-2014، 14:04)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر پنل ناظم هم داری ؟ :v

پنل کل دارم.-.
 سپاس شده توسط Navisa. ، Brooklyn Baby ، First Star
(21-11-2014، 14:05)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوچ ._.

تو خوبی (: ؟

تا حدودی .-.

__

مرضی عکسی که امرو با شقایق گرفتم رو نیشونت بدم ؟ :|

خودش گرف عکسو البته ._.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ըoφsիīkα
خدافظ !
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Jack Daniel'ѕ ، ըoφsիīkα ، First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان