امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [219]

این ک..... چیه میگین ؟
گفـتـگـوی آزاد [219] 57
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، ❥❤GIRL❤❥
آگهی
(21-11-2014، 16:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

جیییغ ^_^

آیدآ چن نفر شدیم .. ؟!
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، ❥❤GIRL❤❥ ، Brooklyn Baby
مهناز کی دیدی من پایه باشم که دفعه دومم باشه.؟=)
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، ~Mahnaz~ ، ❥❤GIRL❤❥
(21-11-2014، 16:15)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:14)~ One DirectioN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:11)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:10)~ One DirectioN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم بیام تو رو خدا مهناز ؟ آیدا؟ پریا؟ منم بیام =(

آره برو بشین عقب بدو اینجـآ جآ پآرک نیس >_<

(21-11-2014، 16:11)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی حانیه هم بیاد؟
اهورا رو هم سوار کن :v

آره حـآنیه هم بیآد .-.

آقـآ برسونیمتــون .. ؟! .-.

D:

واقعا بیام؟
باشه
خب .. Big Grin
الان مثلا سوار ماشینت شدم:/
سلام خوبین بکس؟Big Grin

سلآآم ^_^
چطوری .. ؟! ^_-

(21-11-2014، 16:14)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا=)._.

پـآرمیدآ بپــر بآلآ ^ـ^

مرضی رو هم سوار کن ((:
صبر کن صبر کن.... پارمیدا کیه؟ .-. نمیشناسمش
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ❥❤GIRL❤❥ ، parmida.a
(21-11-2014، 16:14)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا=)._.
پاری=)._.

تسبیح منو بده علی بزنم تو دهن اینا:|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~ CrAzY HuMaN ~
میشه یکیتون ب مرضیه بگه بیاد اینجا ؟ من سرعتم نمیرسه که بهش پ.خ بدم
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ❥❤GIRL❤❥ ، Brooklyn Baby
(21-11-2014، 16:17)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز کی دیدی من پایه باشم که دفعه دومم باشه.؟=)

نمیـآی .. ؟! .-.
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، parmida.a ، ❥❤GIRL❤❥
(21-11-2014، 16:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

سلام عشقم..
گفـتـگـوی آزاد [219] 57
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby
(21-11-2014، 16:17)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

جیییغ ^_^

آیدآ چن نفر شدیم .. ؟!

واسا..
من..تو...مرضی..حانیه...پارمیدا..پریا ...
6تا^__^
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ~Mahnaz~ ، ❥❤GIRL❤❥ ، Brooklyn Baby
(21-11-2014، 16:16)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:14)~ One DirectioN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:11)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:10)~ One DirectioN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم بیام تو رو خدا مهناز ؟ آیدا؟ پریا؟ منم بیام =(

آره برو بشین عقب بدو اینجـآ جآ پآرک نیس >_<

(21-11-2014، 16:11)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی حانیه هم بیاد؟
اهورا رو هم سوار کن :v

آره حـآنیه هم بیآد .-.

آقـآ برسونیمتــون .. ؟! .-.

D:

واقعا بیام؟
باشه
خب .. Big Grin
الان مثلا سوار ماشینت شدم:/
سلام خوبین بکس؟Big Grin

حانیه چه نوع پسری دوس داری؟ چش رنگی؟ شیک؟یا... کدوم؟

با منی؟ 0_0

من حانیه نیسدم=)

حانیه ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگـوی آزاد [219] 57
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~ CrAzY HuMaN ~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان