امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [219]

(21-11-2014، 16:28)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:16)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:14)~ One DirectioN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:11)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:10)~ One DirectioN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم بیام تو رو خدا مهناز ؟ آیدا؟ پریا؟ منم بیام =(

آره برو بشین عقب بدو اینجـآ جآ پآرک نیس >_<

(21-11-2014، 16:11)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهی حانیه هم بیاد؟
اهورا رو هم سوار کن :v

آره حـآنیه هم بیآد .-.

آقـآ برسونیمتــون .. ؟! .-.

D:

واقعا بیام؟
باشه
خب .. Big Grin
الان مثلا سوار ماشینت شدم:/
سلام خوبین بکس؟Big Grin

حانیه چه نوع پسری دوس داری؟ چش رنگی؟ شیک؟یا... کدوم؟

آیداااااااااااااااا >.<
اون اسمش آهنگه من اسمم حانیس

گرفتم بابا :|||
امروز همه میخوان منو بخورن :vv
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، hanie directioner
آگهی
خیلی ممنون

یه نفر اینجا نبود جواب منو بدهExclamation

خدافس.................
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگـوی آزاد [219] 64

زندگیه من اختصاص داره به {ALLAH}

and I should say...
I really love
Muhammad
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(21-11-2014، 16:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:26)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:23)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:10)~ One DirectioN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم بیام تو رو خدا مهناز ؟ آیدا؟ پریا؟ منم بیام =(

آهنگ بیا تویه ماشینه خودمون! Big Grin
میخوایم با 2 تا ماشین ( مهناز وآیدا و منو تو) بریم دور دور Tongue

حالا وولم آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآپ
نه..زیاد نکن...:|||
پلیس نامحسوس داره اینجا...
اسم یکیش اهوراس..:vv
5..
جم نخوریدBig Grin

استغفرالله برادر ..ما غلط بکنیم جم بخوریم..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(21-11-2014، 16:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:30)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی رویا دوستته ؟ ._.

اوهومم ^_^

میخوای باش آشنا شی .. ؟

رویا ، نورا ..

نورا ، رویا ..

:|

وزن دارن :||

(..)-*
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ❥❤GIRL❤❥ ، ~ CrAzY HuMaN ~
(21-11-2014، 16:28)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:25)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:20)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:16)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ک..... چیه میگین ؟

با ادب باش...-___-
تورو سوار نمیکنیماااا

اگر دختر زیاد هست من میام Big Grin

نه ورود پسرا ممنوعه :v
وگرنه برادر بسیجی اهورا میزنه با تسبیح و کلید لهت میکنه :v
خواهرم شما اول اون ساپورتای شیطانی رو بپوشون-_-
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، ~Mahnaz~ ، ❥❤GIRL❤❥ ، ~ CrAzY HuMaN ~
(21-11-2014، 16:31)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ممنون

یه نفر اینجا نبود جواب منو بدهExclamation

خدافس.................

گیج جوابت رو بادلیل دادم دیگه
گفـتـگـوی آزاد [219] 64
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~ CrAzY HuMaN ~
(21-11-2014، 16:31)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:29)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:28)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:16)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیداااااااااااااااا >.<
امضات منو تحریک می کنه خفن Big Grin
قلیونی'___'
 چیه ؟‌ینی تحریک نمیشی ؟‌
اگه سماغ نمی مکیدی مثل من الآن تو این وضع نبودی( .___.)
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ~Mahnaz~ ، ❥❤GIRL❤❥ ، Aiden Pearce
(21-11-2014، 16:31)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:14)~ One DirectioN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:11)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره برو بشین عقب بدو اینجـآ جآ پآرک نیس >_<

آره حـآنیه هم بیآد .-.

آقـآ برسونیمتــون .. ؟! .-.

D:

واقعا بیام؟
باشه
خب .. Big Grin
الان مثلا سوار ماشینت شدم:/
سلام خوبین بکس؟Big Grin

آیداااااااااااااااا >.<

گرفتم بابا :|||
امروز همه میخوان منو بخورن :vv

خخخ =)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

گفـتـگـوی آزاد [219] 64
 سپاس شده توسط ERF@N ، ~Mahnaz~ ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، ❥❤GIRL❤❥ ، hanie directioner
(21-11-2014، 16:31)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیغغغغغ چیرا >_< ؟

هومم ^_^*

راستی فردا کتاب عربیمو بیار ..

بکشنبه امتحان داریم :/ ..

نمیدونم از دست خانوم گرگی وای فردا اصلا حوضلشو ندارم چیکار کنم؟ |: به فاطمه بگو جواب اس ام اس های منو نده وقتی هم زنگ میزنم اون جواب نده خجالت میکشم باهاش صحبت کنم |:

کو تا یکشنبه؟ |: باشه میارم برات راستی هنرستانی که میخوام توش درس بخونم رو نشونت بدم ؟ Big Grin

خاک تو سرت :|

خنگوللل -___-

بالاخره باس بخونم :/ ..

کو تا یکشنبه ؟ :|

فردا شنبس .. فرداشم یکشنبه :|

آوره ._. تو پ.خ نیشونم بده ._.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ERF@N ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ❥❤GIRL❤❥
بسه خیلی موندم.-.بای×
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby ، First Star ، ERF@N ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ❥❤GIRL❤❥

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان