امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [219]

(21-11-2014، 16:35)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـآنومـآ همـه تون پیـآده شین دَدی مون گفت بیـآ خونه :v
._.

همه بیاید تو ماشینه من!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگـوی آزاد [219] 66

عجب ماشینی 0__0
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

گفـتـگـوی آزاد [219] 66
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ❥❤GIRL❤❥ ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، hanie directioner
آگهی
(21-11-2014، 16:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:28)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:22)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهـــــــــورا داره میشه فریـــــــد 2=)
Blush
ن باوو._.
من اونقدر با سیاست نیستم:|

چرآ اتفـآقا .-.
خیلی خب._.
تو نویسنده ای(..)

هــورآآ /(^ـ^)\
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ❥❤GIRL❤❥ ، ~ CrAzY HuMaN ~
(21-11-2014، 16:35)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:34)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:30)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی رویا دوستته ؟ ._.

اوهومم ^_^

میخوای باش آشنا شی .. ؟

رویا ، نورا ..

نورا ، رویا ..

:|

تعریفشو شنیده بودم بله |:

جیغغغغغ ـ_ـ*

آبروی مَنو نبرررررررر .______. ..
نههههه من باید به همه بگم در مورد کیا توی مدرسه حرف میزنیییی |: بگمممم؟

(21-11-2014، 16:36)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه عه عه..نه ..بای نه..
کی میخواد بره هنرستان.؟

مننن
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، ❥❤GIRL❤❥ ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، parmida.a ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(21-11-2014، 16:34)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوووم :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby ، ❥❤GIRL❤❥ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
بدرود.__.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Aiden Pearce ، Brooklyn Baby ، parmida.a ، ❥❤GIRL❤❥ ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، First Star ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(21-11-2014، 16:35)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:28)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:25)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:20)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با ادب باش...-___-
تورو سوار نمیکنیماااا

اگر دختر زیاد هست من میام Big Grin

نه ورود پسرا ممنوعه :v
وگرنه برادر بسیجی اهورا میزنه با تسبیح و کلید لهت میکنه :v
خواهرم شما اول اون ساپورتای شیطانی رو بپوشون-_-

جناب سرهنگ یه ذره دقت کنید ساپورت پام نیس..شلواره بوخودا :vv
چه فرقی داره خواهرم؟-_-
شلوار فقط کردی
این چیه پوشیدی؟-_-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(21-11-2014، 16:35)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـآنومـآ همـه تون پیـآده شین دَدی مون گفت بیـآ خونه :v
._.

همه بیاید تو ماشینه من!
گفـتـگـوی آزاد [219] 66

نه :||
من دارم میرم خونه مهی شون اینا ((((:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ❥❤GIRL❤❥ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، hanie directioner
حـآلـآ وآستین مآشین من از اونور آب بیـآد :v
 سپاس شده توسط ❥❤GIRL❤❥ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(21-11-2014، 16:37)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:35)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:31)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:30)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی رویا دوستته ؟ ._.

اوهومم ^_^

میخوای باش آشنا شی .. ؟

رویا ، نورا ..

نورا ، رویا ..

:|

جیغغغغغ ـ_ـ*

آبروی مَنو نبرررررررر .______. ..
نههههه من باید به همه بگم در مورد کیا توی مدرسه حرف میزنیییی |: بگمممم؟

(21-11-2014، 16:36)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه عه عه..نه ..بای نه..
کی میخواد بره هنرستان.؟

مننن

نگووووووووووووووووووووووووو :|||||||||||

نه :|||||

اگر بگی زیر آبتو پیش لیلا میزنم -__-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ❥❤GIRL❤❥ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
بدرود همگی
گفـتـگـوی آزاد [219] 66
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، parmida.a ، ERF@N ، ❥❤GIRL❤❥ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان