امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [219]

(21-11-2014، 16:33)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:28)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:25)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:20)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با ادب باش...-___-
تورو سوار نمیکنیماااا

اگر دختر زیاد هست من میام Big Grin

نه ورود پسرا ممنوعه :v
وگرنه برادر بسیجی اهورا میزنه با تسبیح و کلید لهت میکنه :v
خواهرم شما اول اون ساپورتای شیطانی رو بپوشون-_-

Big GrinBig GrinBig Grin ایول
ببند :vv
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ❥❤GIRL❤❥ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی
رویا خوبی ؟ ._.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby ، ❥❤GIRL❤❥ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(21-11-2014، 16:37)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:35)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـآنومـآ همـه تون پیـآده شین دَدی مون گفت بیـآ خونه :v
._.

همه بیاید تو ماشینه من!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگـوی آزاد [219] 67

نه :||
من دارم میرم خونه مهی شون اینا ((((:

دآدآش ندآرم بیـآ ^.^

(21-11-2014، 16:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:35)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:32)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:28)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:25)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جناب سرهنگ یه ذره دقت کنید ساپورت پام نیس..شلواره بوخودا :vv
چه فرقی داره خواهرم؟-_-
شلوار فقط کردی
این چیه پوشیدی؟-_-

مـآ چـآدرآمون تو صندوقـه ._.
 سپاس شده توسط ❥❤GIRL❤❥ ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(21-11-2014، 16:37)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگووووووووووووووووووووووووو :|||||||||||

نه :|||||

اگر بگی زیر آبتو پیش لیلا میزنم -__-

غلط کن |: الان من اومدم همه چیرو گفتم |:
کی میخواد هنرستان منوووو ببینههه ؟
کیا اینجا تهرانی هستن غیر از منو مرضیه؟
میدونم هیشکی محل سگمم نمیده الان |:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby ، ❥❤GIRL❤❥ ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
[sub]سلاینAngel[/sub]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، First Star ، Brooklyn Baby ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Aiden Pearce ، ❥❤GIRL❤❥ ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(21-11-2014، 16:39)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:37)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هم تهرآنیم ._.
هم می خوآم برم هنــرستآن ._.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ❥❤GIRL❤❥ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(21-11-2014، 16:38)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 16:33)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big GrinBig GrinBig Grin ایول
ببند :vv

فلن بازه خواستی بگو تا بدم 
بدرود
گفـتـگـوی آزاد [219] 67
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ❥❤GIRL❤❥ ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(21-11-2014، 16:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رویا خوبی ؟ ._.

نورا خوبی؟._.
من برم خداحافظ
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby ، First Star ، ❥❤GIRL❤❥ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
برو هنرستان عزیزم..عالیه چی میخوای بخونی.؟
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(21-11-2014، 16:39)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

حقته ^_^_^_^
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان