امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [219]

ملی بیخیال ... نمی خوام حرفش باشه :|

مهدی راس میگه -_- !

خانومی نمیشناسمت :| اسمت بگو ...

خدافظ همگی (:
 سپاس شده توسط First Star ، ❥❤GIRL❤❥
آگهی
(21-11-2014، 19:44)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 19:42)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از ایمان که پرسیده بودم معنیش یعنی رهبر:|

سید علی گفـتـگـوی آزاد [219] 101

گیرایی روحانی:|
چ کلمه ی مرموزیه:v
 سپاس شده توسط ❥❤GIRL❤❥
(21-11-2014، 19:44)ըoφsիīkα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهدی راس میگه -_- !

خانومی نمیشناسمت :| اسمت بگو ...

خدافظ همگی (:

من عزیزم؟
گفـتـگـوی آزاد [219] 101
(21-11-2014، 18:33)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شرط میبندم کسی منو نمیشناسه:|

تو امیری ( ._.)=---+
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگـوی آزاد [219] 101

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگـوی آزاد [219] 101
(21-11-2014، 19:44)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 19:43)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا خیلی اسم مسخره ایه ـ_ـ*

._. ..

مرسی :|

خواهش میکنم (..)
 سپاس شده توسط First Star
سپاسم ک و مراتون نی._.
(21-11-2014، 19:44)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 19:41)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
سلام سحر

سلام اهورا .-.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ❥❤GIRL❤❥
(21-11-2014، 19:44)ըoφsիīkα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهدی راس میگه -_- !

باشه ._.

اي باوا ديگه يارو رو دوس ندارم چرا زوركي ميگيد دوسش دارم ؟‌ >>>.<<<

بيا PV البته تو لاين -.-
 سپاس شده توسط ❥❤GIRL❤❥
خدافظ ..
 سپاس شده توسط First Star ، Navisa. ، ❥❤GIRL❤❥
(21-11-2014، 19:44)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2014، 19:42)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از ایمان که پرسیده بودم معنیش یعنی رهبر:|

سید علی گفـتـگـوی آزاد [219] 101
از اقا الهام گرفته بودی؟:/\
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ❥❤GIRL❤❥

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان