امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [219]

(22-11-2014، 14:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:35)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدات(:
نع/:دوستم با دوسپسرش بهم زد /:من بیشتر غصه خوردم/:

آخی ._.

تو خودت رو ناراحت نکن برا تو که نبود :|

(22-11-2014، 14:35)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

the first grade of high school ( : اول دبيرستآنم تو چي؟ ..

هشتم (..)--+

(22-11-2014، 14:36)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نوری(:
خوبی!؟

آره تُ خوبی ؟ ._.

اهورا آیفون 5c خوبه یا 5S ? :||||
من کلا با ایفون مخالفم..
گوشیای خوبینا ولی تو ایران مفت نمی ارزن..
نورا تو از ی گوشی چی میخوای؟
بگو من بهترینا رو بت معرفی میکنم..
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، First Star ، ~KiAηA~ ، ~ CrAzY HuMaN ~
آگهی
(22-11-2014، 14:37)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:34)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:32)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این اواتارم بهتره با قبلی؟؟

سلام یگانه...
این قشنگ تره...:>
سلام
تو کی هسی؟
اوففففف اسما عوض شده تا یه ماه باس هویت شناسی کنی
:>>>
آیدام...adia
 سپاس شده توسط t★r G!RL$
(22-11-2014، 14:39)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:36)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوآ شده؟ 129f

تا همینجاشم خیلی لطف کردم !

دعوآ كردين؟ (.. ) نع ._. من اجآزه نميدم >_<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگـوی آزاد [219] 116
 سپاس شده توسط First Star
مرسی نوری
حالا خوب شد؟
گفـتـگـوی آزاد [219] 116
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~ ، First Star
(22-11-2014، 14:39)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:36)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوآ شده؟ 129f

تا همینجاشم خیلی لطف کردم !

پیش میاد بین دوتا دوست..خودتو ناراحت نکن...
 سپاس شده توسط t★r G!RL$
(22-11-2014، 14:37)♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:34)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:32)♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:27)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:26)♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیازحمت بکش اسم تغییربده/=

زررررت |:

اسم قبلیت چی بود اینقد زرتو پرت میکنی-.-
زرتوپرت بچه توشیکمت میکنه -__-

اتفاقا الان حس دعواگرفته منوخفن{=

اماوقتشوندارم/=

کلاس شنادارم /\=

^PARIA^-__-

|:

بزغاله/:
همون دخدر تازه وارده؟
شیپ جون(:

عمته |:

منتازه واردم؟؟ -__-

ی نگاب تاریخ عضویتم بنداجوجه-__-

زمانیگه منونازیواواتوگ آبودیم شما داشتی خوراک مرغ بازی میکردی{=

درضمن این سومین اکانتمه قبلیا قدیمیتربودن همشونم با3ستاره و4ستاره پرید /=

شیپ عزیزم(:
مام اکانتای دیگمون مال ۲۰۱۲ اس(:
اما بنن(:
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~
(22-11-2014، 14:40)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کلا با ایفون مخالفم..
گوشیای خوبینا ولی تو ایران مفت نمی ارزن..
نورا تو از ی گوشی چی میخوای؟
بگو من بهترینا رو بت معرفی میکنم..

من در خواب هم نمیتونم آیفون دستم بگیرم :|||

دوربین عالی _ کیفیت صدای بالا _ به روز :/

._.

(22-11-2014، 14:41)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوآ كردين؟ (.. ) نع ._. من اجآزه نميدم >_<

._.
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ◄Iяαи► ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
ایفون سیکس-.-
موهامو تکون دادم ارشیا فیلم گرف..بعد فیلمو کند کرد/:اصن ی چیزی بودا-.-
 سپاس شده توسط First Star ، ~ CrAzY HuMaN ~
(22-11-2014، 14:40)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:37)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:34)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:32)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این اواتارم بهتره با قبلی؟؟

سلام یگانه...
این قشنگ تره...:>
سلام
تو کی هسی؟
اوففففف اسما عوض شده تا یه ماه باس هویت شناسی کنی
:>>>
آیدام...adia

آها شناختم ._.
گفـتـگـوی آزاد [219] 116
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~
(22-11-2014، 14:42)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی نوری
حالا خوب شد؟

عالی :>
 سپاس شده توسط t★r G!RL$

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان