امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [219]

(22-11-2014، 14:58)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی سگ جونن :|

اصن نمیشکنن :v

اوففف بدجورد :|

من سپاس نمیدم فکر بدی نکنی هاا چون اسمم مضخرفه سپاسام خشگل نمیشه :|
 سپاس شده توسط First Star ، ~ CrAzY HuMaN ~
آگهی
(22-11-2014، 14:55)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:51)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:47)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:44)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغ
سلام اهورا
سلام کیانا! ( .__.)=---+

.-.
.-.
.-.

عه وا!
خاک به سرم
ببخشید آیدا جون ندیدمت!Big Grin
ســـــلآم
:v

پاشو بریم دره خونه مهناز اینا!
بریم از باباش اجازه بگیریم ببریمش دور دور :v
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگـوی آزاد [219] 121

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگـوی آزاد [219] 121
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~
(22-11-2014، 14:58)Gıяʟ σғ тнε Sυп نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:53).-.★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:51)Gıяʟ σғ тнε Sυп نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نت قطع شد :|

یگانه رفت ._.؟
ن هسم
چیشد یادی از ما کردی؟
._.

یاد ..

نت قطع شد -_-

http://0up.ir/up8/guest/d-large-453434-.jpg

http://s3.picofile.com/file/7933987525/1d_harry_liam_live_while_wex27re_young_617505.jpg

http://images2.persianblog.ir/539595_T8HzHBs9.jpg

http://images2.persianblog.ir/539595_2yLcxsL6.jpg

http://images2.persianblog.ir/539595_BkdTHH7f.jpg
مرسی
گفـتـگـوی آزاد [219] 121
 سپاس شده توسط мoвιɴα т ، ~ CrAzY HuMaN ~
(22-11-2014، 14:55)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:51)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایفون فقد برا این خوبه برا جلو اینه عکس سلفی بگیریBig Grin
اما من بهت LG g3 معرفی میکنم
راجبع اچ تی سی هم یه تحقیق بکن(:
این الی جی رو عموم داره..راضیه

آره همونشو دوس دارم ^__^ :||

باشِ یه نیگا میندازم :/

من خودم Z1 دارم راضیم :|||

آبجیم میخواد گوشیشو عوض کنه ._.

زد وان داری دهنتو ببند-.-
 سپاس شده توسط First Star
اسپایدرمن خیلی قشنگه -_-
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ~ CrAzY HuMaN ~
(22-11-2014، 14:55)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:54)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:51)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایفون فقد برا این خوبه برا جلو اینه عکس سلفی بگیریBig Grin
اما من بهت LG g3 معرفی میکنم
راجبع اچ تی سی هم یه تحقیق بکن(:
این الی جی رو عموم داره..راضیه

گوشی فقط GLX    ( .__.)=-----+
راحت از جیب در میاد

برعکس
اینقدر گندس تویه جیبم جا نمیشه!
5.5 اینچه ( .__.)=----+
گفـتـگـوی آزاد [219] 121

گفـتـگـوی آزاد [219] 121
(22-11-2014، 14:59)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوففف بدجورد :|

من سپاس نمیدم فکر بدی نکنی هاا چون اسمم مضخرفه سپاسام خشگل نمیشه :|

اشکال نداره (..)

(22-11-2014، 15:00)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زد وان داری دهنتو ببند-.-

دوربینش رو دوس میدارم :|

بسی عکس گرفتن باهاش حال میده .-.
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ◄Iяαи► ، ~ CrAzY HuMaN ~
(22-11-2014، 14:56)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:53)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:52)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:48)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:45)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3 میلیون :/

سیکس پلاس ---> 6 میلیون تا 8 میلیون :|

اره-.-
اما اینو دوسپسرش از دبی فرستاده//:
خدا بده شانس :///

///:
حالا میخوام مخشو بزنم برا منم بخره!!!
میگم عیبه زشته-.-

نه...زشت نیس...باش دوس شو..اگه خیلی خنگ بود نگهش دار واست چیزای دیگه هم بخره..مثه انواع لپ تاپ آیپد،و...
:vv

دخدر خالم ۲۹اون ۳۰/:
همسن بابامه ها/:
(22-11-2014، 14:59)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:55)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:51)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:47)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:44)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغ
سلام اهورا
سلام کیانا! ( .__.)=---+

.-.
.-.
.-.

عه وا!
خاک به سرم
ببخشید آیدا جون ندیدمت!Big Grin
ســـــلآم
:v

پاشو بریم دره خونه مهناز اینا!
بریم از باباش اجازه بگیریم ببریمش دور دور :v
نه..بچم درس داره..
امروز بیا با فراری من بریم دور دور کنیم :v
 سپاس شده توسط hanie directioner
(22-11-2014، 15:01)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپایدرمن خیلی قشنگه -_-

بآشه حآلآ بيآ منو بخور v:
گفـتـگـوی آزاد [219] 121
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان