امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [219]

نورا کلیپه جدییییییید ^_^
دیروز مارشال فرستاد اینستاگرام
خودم هنوز ندیدم -_-
ندارم نمیدونم از کجا پیداش کنم نیست ):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگـوی آزاد [219] 128

سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، First Star
آگهی
(22-11-2014، 15:14)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 15:12)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکی نی نی((:
خوبی تووو؟>.<

برا بار هزارم میگم بهم نگین نی نی |:

سلام کیا {:

خوبم خوبی !؟!

(22-11-2014، 15:12)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ارشام
سلام نیکی
سلام علی
:/\

U !?!
اهورا:|||
 سپاس شده توسط [ niki ] ، ~ CrAzY HuMaN ~
رفت ؟
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~
(22-11-2014، 15:15)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 15:11)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

سلام اسم خوشگله ( ._.)=---+

(22-11-2014، 15:12)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 15:10)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 15:02)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 14:59)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخ باشهBig Grin
منو ميگي يا اهورا؟ :89:

هردو -.-
لامصب چن تا چن تا؟

تو ساکت شو برو به ریحانه خانومت برس -.-
تویه پارک منتظرته!Dodgy >.<

:VVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
 سپاس شده توسط hanie directioner
(22-11-2014، 15:17)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی از دوصدآم که تو مدتی که محروم بودم حذفم نکردن ._.*

عاشقتونم ♥♥♥ ._.*

منو ميگه ((‌ : اهم اهم (..) من خيلي دوست دآرم (.. )
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفـتـگـوی آزاد [219] 128
 سپاس شده توسط [ niki ]
(22-11-2014، 15:14)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوشی همسره آیندشه !!
بابام ميگه تو آخرش يا با گوشيت ازدواج ميكني يا با واي فاي يا يخچال
:|
|:
:|
|:
گفـتـگـوی آزاد [219] 128
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، | NEON DEMON | ، ~ CrAzY HuMaN ~
تا من برم دسشویی حرف نزنید-.-
 سپاس شده توسط [ niki ] ، First Star ، ~ CrAzY HuMaN ~
(22-11-2014، 15:18)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 15:14)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 15:12)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکی نی نی((:
خوبی تووو؟>.<

برا بار هزارم میگم بهم نگین نی نی |:

سلام کیا {:

خوبم خوبی !؟!

(22-11-2014، 15:12)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ارشام
سلام نیکی
سلام علی
:/\

U !?!
اهورا:|||

آهاآاآاآن |:

اهورآ اعتمآد به سقف <:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~
(22-11-2014، 15:18)♛∞ Glambert Boy ∞♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا کلیپه جدییییییید ^_^
دیروز مارشال فرستاد اینستاگرام
خودم هنوز ندیدم -_-
ندارم نمیدونم از کجا پیداش کنم نیست ):

چییییییییی ؟ ^_^

اِ واقن ؟ ._.

من نمیتونم اینستا وصل کنم کمککک >______<

از تو اینستا نمیتونی بگیری ؟ ._.
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ~ CrAzY HuMaN ~
بای...
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، First Star ، [ niki ] ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان