امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [219]

(22-11-2014، 17:16)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلـآمـ نورا !

خوبــی ؟! (:

آره .. تُ خوبی ؟ .-.
 سپاس شده توسط Interstellar
آگهی
(22-11-2014، 17:18)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 17:16)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـلـآمـ نورا !

خوبــی ؟! (:

آره .. تُ خوبی ؟ .-.
اَش نــه :||

هعــی...

نورا به نظرت نام کاربریمـ خوبه؟ یا عوض بنمایمـ :|
 سپاس شده توسط First Star
(22-11-2014، 17:20)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعــی...

نورا به نظرت نام کاربریمـ خوبه؟ یا عوض بنمایمـ :|

خوبِ ._.

منم میخواستم عوض کنم پشیمون شدم :||
τнᴇ ᴇπd

sky

Losτ

اینام خوبن آخه :|

نــه ؟

اون بهترهـ ؟ :|

من الان دچار دوگانگی شخصیتی شدمـ :|
 سپاس شده توسط First Star
(22-11-2014، 17:30)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

τнᴇ ᴇπd

sky

Losτ

اینام خوبن آخه :|

نــه ؟

اون بهترهـ ؟ :|

من الان دچار دوگانگی شخصیتی شدمـ :|

اولی خوبه ._.

دومی خوبه ._.

آخری هم خوبه ._. :|

نمیدونم ×_×
نمیشه باید یکیو انتخاب بنمایی :|

من واقعا دارمـ دیوونه میشمـ :|
 سپاس شده توسط First Star
(22-11-2014، 17:33)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اولی و آخری رو دوس میدارم ._.

اونی کِ به شخصیت میاد رو انتخاب بنما :|
(22-11-2014، 17:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 17:33)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیـمــ مرســی ^_^

نورا فعلـا...
 سپاس شده توسط First Star
(22-11-2014، 17:36)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 17:34)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیـمــ مرســی ^_^

خواهش میشه (..)--+
(22-11-2014، 17:10)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 17:03)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 16:20)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.axgig.com/images/91308509918932411831.jpg

سلام :|

:/\ \/ :

دهنو :||

اینطوری خوبه …؟ ==> :v
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط First Star

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان