امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [219]

(22-11-2014، 21:15)❥❤GIRL❤❥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:13)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:11)❥❤GIRL❤❥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:06)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامی

سلام خانومی اسمت چه بود؟
یگانه._.
میتونی یگی صدام کنی ._.

خب خوبی یگی جونم؟.___.
مرسی عزیزم تو خوبی
گفـتـگـوی آزاد [219] 159
 سپاس شده توسط しíþ ßしâçk
آگهی
(22-11-2014، 21:17)ըoφsիīkα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:13)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:10)ըoφsիīkα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:07)[ Aνяιℓ ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرفای کیا 

گوهرباره (..)

حــالا دلمـ میخواد خودش حــالش خوب نبــاشــِ |:

بـــِ هیچ صــراطی مستقیمــ نمیشــِ |:

بــاید بــاش بــد حرفــ بزنی تــا آرومـ شــِ |:

کیــانا میدونستی اینجوری ای عـشقمـ ؟ (:

اره|:
به قول رشتیا به من میگن ترکمه/:
دربعضی موارد ترکمم/:
یادته داشتم میمردم؟25r30

آره |:

عوضیِ خنگ |:

یه جوری بــِ من گفتی گفتم میخواد خودکشی کنــِ |:

روانیِ منی تو |:

اسکول |:

تازه ب مرگ عادت کرده بودما/:
بعد دیدم نمردم/:
دلم میخواست خودکشی کنم.-.
اصن بدجوری دلم میخواست-.-
یکم قدرمو بفهمن-.-
 سپاس شده توسط ❥❤GIRL❤❥ ، ըoφsիīkα ، しíþ ßしâçk
کیا ‍‍‍+ـ+ 
عآیا میخوای این افتِخارو داشتِه باشی 

که پ . خ مَنو باز کُنی ‍!ـ!
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ❥❤GIRL❤❥ ، しíþ ßしâçk
(22-11-2014، 21:17)❥❤GIRL❤❥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:15)ըoφsիīkα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:12)❥❤GIRL❤❥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوشیکا(..)

جــونمــ ؟ (:[

نفسی باهام قهری؟Sad

چن وقت هی میومدم خ ج نمیدادی ..خیلی ناراحت شدم

نه عزیزم |:

با گوشی میومدم |:

بت گفتم اسمتُ بگو |:

نشناختمت |:

((: !
 سپاس شده توسط ❥❤GIRL❤❥ ، しíþ ßしâçk
(22-11-2014، 21:17)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:15)❥❤GIRL❤❥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:13)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:11)❥❤GIRL❤❥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:06)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامی

سلام خانومی اسمت چه بود؟
یگانه._.
میتونی یگی صدام کنی ._.

خب خوبی یگی جونم؟.___.
مرسی عزیزم تو خوبی

مرسی..

فدات=)))))
گفـتـگـوی آزاد [219] 159
 سپاس شده توسط t★r G!RL$ ، しíþ ßしâçk
نوش...

چقد تو فَدایی  داری ...
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ❥❤GIRL❤❥ ، ըoφsիīkα ، しíþ ßしâçk
(22-11-2014، 21:19)ըoφsիīkα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:17)❥❤GIRL❤❥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:15)ըoφsիīkα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:12)❥❤GIRL❤❥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوشیکا(..)

جــونمــ ؟ (:[

نفسی باهام قهری؟Sad

چن وقت هی میومدم خ ج نمیدادی ..خیلی ناراحت شدم

نه عزیزم |:

با گوشی میومدم |:

بت گفتم اسمتُ بگو |:

نشناختمت |:

((: !

النا امelena joon.

با اون اسمم میمودم خ اما اصلاا ج منونمیدادی..
گفـتـگـوی آزاد [219] 159
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، しíþ ßしâçk
(22-11-2014، 21:18)[ Aνяιℓ ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا ‍‍‍+ـ+ 
عآیا میخوای این افتِخارو داشتِه باشی 

که پ . خ مَنو باز کُنی ‍!ـ!

من کردم^.^
 سپاس شده توسط ❥❤GIRL❤❥ ، しíþ ßしâçk
(22-11-2014، 21:19)❥❤GIRL❤❥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:17)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خانومی اسمت چه بود؟
یگانه._.
میتونی یگی صدام کنی ._.

خب خوبی یگی جونم؟.___.
مرسی عزیزم تو خوبی

مرسی..

فدات=)))))
Heart
گفـتـگـوی آزاد [219] 159
 سپاس شده توسط しíþ ßしâçk
(22-11-2014، 21:18)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:17)ըoφsիīkα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:13)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:10)ըoφsիīkα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:07)[ Aνяιℓ ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرفای کیا 

گوهرباره (..)

حــالا دلمـ میخواد خودش حــالش خوب نبــاشــِ |:

بـــِ هیچ صــراطی مستقیمــ نمیشــِ |:

بــاید بــاش بــد حرفــ بزنی تــا آرومـ شــِ |:

کیــانا میدونستی اینجوری ای عـشقمـ ؟ (:

اره|:
به قول رشتیا به من میگن ترکمه/:
دربعضی موارد ترکمم/:
یادته داشتم میمردم؟25r30

آره |:

عوضیِ خنگ |:

یه جوری بــِ من گفتی گفتم میخواد خودکشی کنــِ |:

روانیِ منی تو |:

اسکول |:

تازه ب مرگ عادت کرده بودما/:
بعد دیدم نمردم/:
دلم میخواست خودکشی کنم.-.
اصن بدجوری دلم میخواست-.-
یکم قدرمو بفهمن-.-

|:

انگـــار میمیرِ اینجوری آدم -_-

غلط کردی تو |:

-_-

باهاش قهر میکردی تـا یــِ حرفه

غذامــ نمیخوردی |:
 سپاس شده توسط ❥❤GIRL❤❥ ، しíþ ßしâçk ، ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان