امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتـگـوی آزاد [219]

(22-11-2014، 21:27)❥❤GIRL❤❥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهش نفسی:|

اشکال نداره..

مرسی جیگر تو خوبی؟._____.

مرسی گلم (:

(22-11-2014، 21:27)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در اون صورتم میمردم-.-
میخوام بمیرم^.^
حال میده^.^

زر اضـافی -_-

زر مفــت -_-

چــیزشــر -_-

(22-11-2014، 21:30)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا این بچه زیاد اینگیلیسیش خوب نیس-.-فشار نیار بش-.-

V:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ❥❤GIRL❤❥
آگهی
هیممم .... خدافس :]
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ըoφsիīkα ، ❥❤GIRL❤❥
(22-11-2014، 21:31)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:29)❥❤GIRL❤❥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:27)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:21)ըoφsիīkα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:18)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه ب مرگ عادت کرده بودما/:
بعد دیدم نمردم/:
دلم میخواست خودکشی کنم.-.
اصن بدجوری دلم میخواست-.-
یکم قدرمو بفهمن-.-

|:

انگـــار میمیرِ اینجوری آدم -_-

غلط کردی تو |:

-_-

باهاش قهر میکردی تـا یــِ حرفه

غذامــ نمیخوردی |:
در اون صورتم میمردم-.-
میخوام بمیرم^.^
حال میده^.^

گفـتـگـوی آزاد [219] 162
._.
هروخ گفتم عن تو بگو من/:

گفـتـگـوی آزاد [219] 162
گفـتـگـوی آزاد [219] 162
(22-11-2014، 21:31)❥❤GIRL❤❥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:29)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:25)❥❤GIRL❤❥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا کی میاد؟:/

میخواست با شیوا جان صحبت کنه ..
بی فایدس
هر کاری کنی شیوا از مدیریتش سو استفاده میکنه
به نظرم باس خلع شه

اوفف اینطوری نگو میاد بنت میکنه ها 25r3025r3025r30
برام مهم نی من حرف دلمو میزنم که البته حرف حق هم هست
شیوا یه جورایی اصن.........
وللش
گفـتـگـوی آزاد [219] 162
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ❥❤GIRL❤❥
(22-11-2014، 21:32)[ Aνяιℓ ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ پرنده(:
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ❥❤GIRL❤❥
کیــانا ... تــو گــ . آ هرچی یــادمــ بــرِ یــه شبیــُ هیچ وقـــت یــادمــ نمیرِ |: !

دوتــا .. دوتـــا |: !! دوتــا شــب !

(22-11-2014، 21:34)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:32)[ Aνяιℓ ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ پرنده(:

پــرند بود ؟ |:
 سپاس شده توسط ❥❤GIRL❤❥
(22-11-2014، 21:34)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:31)❥❤GIRL❤❥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:29)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2014، 21:25)❥❤GIRL❤❥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا کی میاد؟:/

میخواست با شیوا جان صحبت کنه ..
بی فایدس
هر کاری کنی شیوا از مدیریتش سو استفاده میکنه
به نظرم باس خلع شه

اوفف اینطوری نگو میاد بنت میکنه ها 25r3025r3025r30
برام مهم نی من حرف دلمو میزنم که البته حرف حق هم هست
شیوا یه جورایی اصن.........
وللش

اووف ..

چی بگم والا..
گفـتـگـوی آزاد [219] 162
سلام

نوشی.ــــ.
گفـتـگـوی آزاد [219] 162
 سپاس شده توسط ❥❤GIRL❤❥ ، ըoφsիīkα
(22-11-2014، 21:38)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

نوشی.ــــ.

خودتی^ـ^

سلام رویا..
گفـتـگـوی آزاد [219] 162
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ηἔ∂Δ
رویـــا (:

خوبی خانمی ؟ (:
 سپاس شده توسط ❥❤GIRL❤❥ ، ηἔ∂Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان