امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــــگوی آزاد {220}

(24-11-2014، 16:24)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 16:23)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

aquarium

slm

دماغ گنده ی پیر زشت-.-

.-.

علیکه سلام  ((:
گــفـتــــــگوی آزاد {220} 5
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
آگهی
(24-11-2014، 16:15)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله جناب عالی-.-
گو نخور/:
اویزون بودی/:
هیچی/:
تو عاشق من بودی من تو رو چیزه خودم حساب نمیکردم اعوذباللله -__-

(24-11-2014، 16:16)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان عشقه(: ..
داداشی منه ها.__.
خیت شد خودش :}

(24-11-2014، 16:17)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدا مدا(: ..
پَـــ نمیتونی بحرفی عایا؟.__.
دارم با یکی دیگه میحرفم دستم بنده . بعده این با تو }
(24-11-2014، 16:18)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونموقع که شما فلشخورو نمیشناختی این یارو داش ما بود/:
مال خودت/:
واس ما که داداشی نکرد/:
نکردم ن .. دستت طلا :\

واس هرکی از جون مایه گذاشتم .. خر .. ---
(24-11-2014، 16:27)♫♫ sina ♫♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشکال نداره دوجا سپاس بگیریم!

اینجا بجا سپاس اخطار میگیری گل پسر ((:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(24-11-2014، 16:23)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 16:22)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 16:19)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 16:18)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 16:16)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداشی منه ها.__.

مال خودت/:
واس ما که داداشی نکرد/:
ولی برای من داداشی  کرد(: واقعا ازش ممنونم... همیشه پُشتم بود..

(24-11-2014، 16:19)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 16:18)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(((: چیشده کچل مچلوو
وااااا

وا نه وارنا.__.
:| :|
:|
چی میگی تو ._.
:| هیچی عزیزم(: ..
مث پسرایی
ناراحت نشی آ
(24-11-2014، 16:24)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Kik داری؟
وایبر چی؟
هنوزم شماره گیر گوشیت خرابه؟

کیک داشتم سرعتش پایین بود پاکش کردم ..
ندارم !
اوهوم .. 2.3 ماهه دیگه یه گوشی میگیرم !

فعلا خدافض ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(24-11-2014، 16:28)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 16:23)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 16:22)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 16:19)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال خودت/:
واس ما که داداشی نکرد/:

(24-11-2014، 16:19)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااااا

وا نه وارنا.__.
چی میگی تو ._.
مث پسرایی
ناراحت نشی آ

هرکی نظری داره(: ...

(24-11-2014، 16:27)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 16:15)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله جناب عالی-.-
گو نخور/:
اویزون بودی/:
هیچی/:

داداشی منه ها.__.

(24-11-2014، 16:17)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو روحت(((=

سپاس شده توسط t★r G!RL$ ، ~ُُBön َBáŠŦ~
(24-11-2014، 16:27)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله جناب عالی-.-
گو نخور/:
اویزون بودی/:
هیچی/:

داداشی منه ها.__.

مال خودت/:
واس ما که داداشی نکرد/:
نکردم ن .. دستت طلا :\

واس هرکی از جون مایه گذاشتم .. خر .. ---

من؟0.0
اونموقع که با امیر بودم دیگه تورو کاری نداشتم اوسکول/:
بعدشم بی ارزش شدی برام با اون کارات/:
ب اینی ک تو میگی نمیگن خیت شدن عمویی(:
نه خیر(:داداشی رو یکی دیگه کرد در حق ما(:
از تو خیری ندیدیم/:
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
عکس با لینک مسقیم نذارین ..
سینا شمام دوس داری همه عکستو ببینن موضوع به این گندگی زدن اونجا بذار ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=191175

فعلا !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-11-2014، 16:29)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 16:28)t★r G!RL$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا نه وارنا.__.
چی میگی تو ._.
مث پسرایی
ناراحت نشی آ

هرکی نظری داره
اوهوم
هوفففف کلی کار دارم ولی واس فردا نیس واس پس فرداس
فردا هم کلاس زبان دارم نمیتونم همه رو فردا انجام بدم
چیکا کنم؟
(24-11-2014، 16:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Kik داری؟
وایبر چی؟
هنوزم شماره گیر گوشیت خرابه؟

کیک داشتم سرعتش پایین بود پاکش کردم ..
ندارم !
اوهوم .. 2.3 ماهه دیگه یه گوشی میگیرم !

فعلا خدافض ..

گرفتی خبر بده(:

(24-11-2014، 16:27)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 16:23)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

aquarium

slm

دماغ گنده ی پیر زشت-.-

.-.

علیکه سلام  ((:

خوشم میاد از جنبت-.-
 سپاس شده توسط T A R A ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان