امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــــگوی آزاد {220}

(24-11-2014، 18:31)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 18:04)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 18:01)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا زدی پسر مردمو بدبخت کردی میگی کار خوبی کردی:|||||

پسره ازم تشکر هم کرد -_-*

گُف ایشالا با خانومم بیام عروسیت :|||
بدبخت:|
به جمع توسری خوران تاریخ خوش امد(..)--
تازه از همون اولم وا داده دیگه واویلاااا25r30
گــفـتــــــگوی آزاد {220} 12
The music feels better

سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
(24-11-2014، 18:35)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 18:35)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 18:33)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:
:|
عه !
|:
منو شناختی نیک؟:|

صد بار گفتم اسممو کامل بگین -.-

بله آقای اعتماد به سقف شناختم <:
من اولین باره میشنوم(:
چطوری؟
کجا بودی؟
 سپاس شده توسط [ niki ]
خب من برم خرخونی <:

خدافظ
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
(24-11-2014، 18:33)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:
عه !
|:

صورَتت در چه حآله :|
 سپاس شده توسط [ niki ] ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://up.vbiran.ir/uploads/2594141657912320913_Screenshot_2014-11-06-00-42-30.png

بللللله :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، [ Aνяιℓ ] ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(24-11-2014، 18:36)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 18:31)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 18:04)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 18:01)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا زدی پسر مردمو بدبخت کردی میگی کار خوبی کردی:|||||

پسره ازم تشکر هم کرد -_-*

گُف ایشالا با خانومم بیام عروسیت :|||
بدبخت:|
به جمع توسری خوران تاریخ خوش امد(..)--
تازه از همون اولم وا داده دیگه واویلاااا25r30
دیگه تا اخر راه خدا بخیر کنه4fvf
پسری که جلو ی دختر وا بده پسر نی
شله زرده:/\
 سپاس شده توسط First Star ، saeedrajabzade
(24-11-2014، 18:37)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 18:35)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2014، 18:35)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:
عه !
|:
منو شناختی نیک؟:|

صد بار گفتم اسممو کامل بگین -.-

بله آقای اعتماد به سقف شناختم <:
من اولین باره میشنوم(:
چطوری؟
کجا بودی؟

خب حالا که شنیدی نگو <:

خوب

خوش

سلامت

شما !؟! [:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
نقل قول: خیر سَرش نَباید شِناسایی شِـ

کی؟ کجا؟ کی ؟ شیب؟؟؟ بام؟؟؟گــفـتــــــگوی آزاد {220} 12
منکه نمیدونم آیسانه، شما میدونید؟؟؟گــفـتــــــگوی آزاد {220} 12
The music feels better

سپاس شده توسط ترش وملس
(24-11-2014، 18:38)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه تا اخر راه خدا بخیر کنه4fvf
پسری که جلو ی دختر وا بده پسر نی
شله زرده:/\

این پسره چشاش آبیه (..)

شله آبیه (..)

عکسشم دارم ایشش اعتماد به سقفِ زشت :|||||
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(24-11-2014، 18:37)[ Aνяιℓ ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:
عه !
|:

صورَتت در چه حآله :|

هیچی امروز رفتم آمپوله کزاز زدم -.-

تا حالا تو پیشونیم آمپول نزده بودم ._.*

کله مطبو گزاشته بودم رو سرم {:

اصلا هم از سنم خجالت نکشیدم خب درد داشت -.-
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان