امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

عمرا اگه ساپورت بتونه شما رو support کنه

سلااااااام.Big Grin
(01-12-2014، 17:29)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای کاش کمی فرهنگمون بالا بود که هیچ فردی به عقیده های دیگرون چه باحجابش چه بی حجابش بی احترامی نمیکرد و اون مرد توی  خیابون جنبه و فرهنگ داشته و زود با یه صحنه تحریک نمیشد . اون وقت میگن فقط زنا باید حفظ کنند... .. .!!!!!!!!

ببخشید ها.حرفت نسبتا درست.ولی کجا اینطوریه؟؟؟داخل؟خارج؟ هیچ جااااا.
پس باید رعایت شن.

(01-12-2014، 18:23)melisajon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2014، 17:35)allliii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسرا نگاه نمیکنن
این دختران که جو گرفتشون هی میان جلوی پسرا
رژه میرنSleepy
دخترا این طوری نیستن پسرا این کارو میکنن تا یه ذره توجه دخترا رو به خودشون جلب کنن .........................کافر همه را به کیش خود پنداردTongue

بله
باید چشماشو کنترل کنه
ولی از چی کنترل کنه
وقتی خانوم خودش بد حجابه
وقتی زن میخواد ازاد باشه
معلومه نتیجش چیه
این همه طلاق فکر کردید برای چیه
برای هرزگی چشماس
هرزگی چشم مرد
و هرزگی جلب توجه زن

اها پس چرا فقط تو ایران اتفاق می افته؟؟؟؟
یبار برو ساحل تو خارج از دور هم می تونی مردای ایرانی رو تشخیص بدی از بس....

چ ربطی ب بحث داره؟ببخشید ها.آمار تجاوز هاشون ک هست.میشه بپرسم تو کدوم کشور بودی؟بعدشم بی جنبه بودن بعضیا چ ربطی داره؟مشکل از جای دیگس.

آپدیت شد. ورژن10 (آذر 93):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=174411&page=8
آگهی
اقا قبول دارید بعضی از خانم ها هم برای پوشاندن گند کاریاشون چادر میپوشن ?
میشه عذ بدتر از گناه

پس حدقل مایی که ساپورت میپوشیم از اون دسته از خانم های چادری بهتریم
 سپاس شده توسط دریا+17
(01-12-2014، 18:41)melisajon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی حجابی گناه درست
ولی دروغ که گناه کبیره هس 
کدوم یکی حجاب داشته باشه و دروغ بگه؟
یا یکی که حجابش کامل نیست ولی گناه کبیره نمیکنه؟

چ ربطی داره؟اون ی چیزه.این ی چیز دیگه.
حجاب باید باشه(طبق ایه قران اگه قبول داریش.خاستی پ خ بگو.برات میفرستمش).دروغ نباید گفته بشه.ربط نداره ک این باشه اون نباشه یا برعکس.باید دوتاش رعایت شه.

(01-12-2014، 19:19)کسی پشت سرم اب نریخت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا قبول دارید بعضی از خانم ها هم برای پوشاندن گند کاریاشون چادر میپوشن ?
میشه عذ بدتر از گناه

پس حدقل مایی که ساپورت میپوشیم از اون دسته از خانم های چادری بهتریم

ما درحدی نیستیم ک بتونیم بگیم کدوم درست تره.
عقل خوبو بدو تخیص میده.اما نمیتونه درست تفاوت هارو بگه.اون با خداس.
ولی هم حجاب هم صداقت.هم همه کارای خوب باید باشن.بودن یکی دلیل بر نبودن اون یکی نیس.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-12-2014، 16:01)خخخخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2014، 15:59)~ALONE GIRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میپوشم واسه کسایی که جنبه دارن

شما مذاکراااا باید چشمتونو ببندین (:
امضا قبلیه سرباز خدا جوابت بود همسر:-)

(01-12-2014، 16:01)( |:* nUmb ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2014، 15:52)خخخخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2014، 15:50)( |:* nUmb ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2014، 15:45)خخخخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی یه وقتایی دل خدای خودتو نشکوندن بیشتر از ساپورت شدن ارزش داره نگار:|

اگه میدونستیم چه قدر با چادر پوشیدنمون خوشحالش می کنیم ...دیگه به فکر ساپرت شدن نبودیم

آره من قبول دآرم (:

ولی دآرم میگم که اگه کسی با سآپورت پوشیدن سـآپورت نمیشه کسیَم قرآر نیس بآ چآدر پوشیدن و جلو مردم خدآ خدآ رآه اندآخدن و این حرفـآ تو قیآمت ساپورت بشع (:
ولی هر کی با عشق بپوشه معلومه میشه

ولی با عشق ساپرت پوشیدنو فکر نکنم:-)
پستم ادیت شد :!
جمله دومتو نخونده بودم (:
اصن کـآری به اونآیی  که الکی واسه حرف مردم یا حالا از رو اجبار و این حرفا چـآدر میپوشن ندآرم:! آره خیلیآم هستن دوس دآرن چـآدر بپوشن چون فک میکنن همه چی حله.. یه سری چیزآ اشتبـآه رفده تو ذهن مردم.. خیلیآم واقعا دوس دآرن باخدآ باشن.. وآس همین چـآدر میپوشن. خب خیلیَم خوب(: ولی از بآخدآ بودن فقد همین چـآدر و نمـآز و چه میدونم چآر کلمه حرف یادشون دآدن..
یکیَم هس چرآ.. با عشقم ساپورت میپوشه اصن.. ولی خیلیَم درکش از خدآ و این حرفـآ بآلآتره تا اونی که دو سه تا چیز درس تو مغزش جا گرفته هزار و یک چیز غلط .. و فک میکنه این ینی با ایمـآن بودن :!
عزیزم اینا یاد خدا رو ازر بقیه میگیرن!

پاکی نگاه ادما رو گرفتن اونا رو از خدا دور کردن...

چی جوری خدا رو درک کردن؟!

وقتی حتی حاضر نیستن واسه خوشحال کردنش از یه ساپورت بگذرن

هر روز اینجا ملتو خوشحال می کنیم یه بارم به فکر اون باشیم خوب:|
آخه آجی اینجوری فقط دآرین پسرآ رو بدنـآم میکنین /:
بـآ اون پسرآییَم که با این حرفـآ کـآر و بی ایمـآنی خودشونو توجیه میکنن هسدم :!
اصن این توهین به شخصیت خودتونه پسرآ.. |: چرا نمیفهمین |:
ینی یه پسر.. یه مرد.. واقعـــــــــا انقد ضعیفه.. انقد نسبت به خودش بی اقتدآره که تا چـآر تا تآر موی یه دخدرو دید همه ایمـآن و اعتقـآد و هر چی بود و نبود میره به امون خدآ ؟ اینه این خداخدا کردنآ و دم از ایمـآن زدن و چه میدونم هزارچیز دیگتون اینع؟
ببخشیـد ولی انقد بی ارآده ای دربرآبر میل و خواست خصوصیت حیوآنه نه انسـآن.. خب شمـآـآ بـآس قبلش اعلام میکردین ارآدتون در حد چیه که مـآـَم اونجـوری مرآعآتتونُ بکنیم (:

منم هزآر تـآ پسر دیدم مث شمـآهـآ تو سن و سـآل شمـآها بخدآ اونآـَم آدمن اونآـَم هرروز همین چیزآ رو میبینن ولی از این بی جنبه بـآزیـآ درنمیـآرن که |: زشته بخدآ.. وآس حفظ آبروی خودتونم که شده نزنین این حرفـآ رو.. اینجوری خودتونو توجیه نکنین|:*

PS: مخـآطبیَم ندآشدم :! نیـآین بـآز ..
 سپاس شده توسط خخخخ
(01-12-2014، 19:27)( |:* nUmb ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی یه پسر.. یه مرد.. واقعـــــــــا انقد ضعیفه.. انقد نسبت به خودش بی اقتدآره که تا چـآر تا تآر موی یه دخدرو دید همه ایمـآن و اعتقـآد و هر چی بود و نبود میره به امون خدآ ؟ اینه این خداخدا کردنآ و دم از ایمـآن زدن و چه میدونم هزارچیز دیگتون اینع؟
ببخشیـد ولی انقد بی ارآده ای دربرآبر میل و خواست خصوصیت حیوآنه نه انسـآن.. خب شمـآـآ بـآس قبلش اعلام میکردین ارآدتون در حد چیه که مـآـَم اونجـوری مرآعآتتونُ بکنیم (:

منم هزآر تـآ پسر دیدم مث شمـآهـآ تو سن و سـآل شمـآها بخدآ اونآـَم آدمن اونآـَم هرروز همین چیزآ رو میبینن ولی از این بی جنبه بـآزیـآ درنمیـآرن که |: زشته بخدآ.. وآس حفظ آبروی خودتونم که شده نزنین این حرفـآ رو.. اینجوری خودتونو توجیه نکنین|:*

شما تشنتون میشه میتونی آب نخوری بگی اراده دارم.چون نیازه.غریزس.ببخشید اما اینم نیازه.اینم ی غریزس ک هس.پس نمیتونی بگی بی جنبه.
زاویه دیدتون رو عوض کنید.اشتباهه.شرمنده

سپاس شده توسط خخخخ
(01-12-2014، 17:52)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پنج دقیقه نبودم هر کی هر چی از دهنش در اومده یا تو پخ یا تو موضوعا بهم داده
چن نفر به یه نفر؟
برادرای من
خواهرای من
مرد تحریک بصریش بیشتر از زنه
چه جوری بگم؟
لازمه به گناه نیوفتادن مرد نگاه نکردنه
ولی
زن هم باید حجابش رو رعایت کنه
یه قانون دو طرفس
ببین دآدآش من..
وآس شخصیت خودت ارزش قائل نیسی دیگه کل مردآ رو خرآب نکن .-.
لدفن |:*
واقعا چرا حرفایی که تو پخ میزنین اینجا نمیزنین؟
فاز قانونمداریه؟
فاز دوروییه؟
چیه دقیقا؟
درد من تنهایی نیست بلکه
درد من مرگ مردمی است که
گدایی را قناعت
بی عرضه گی را صبر
و با تبسمی بر لب این حماقت ها را
حکمت خدا می نامند!
 سپاس شده توسط Nυмв ، saeedrajabzade ، Black_Man
(01-12-2014، 19:31)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2014، 19:27)( |:* nUmb ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما تشنتون میشه میتونی آب نخوری بگی اراده دارم.چون نیازه.غریزس.ببخشید اما اینم نیازه.اینم ی غریزس ک هس.پس نمیتونی بگی بی جنبه.
زاویه دیدتون رو عوض کنید.اشتباهه.شرمنده
بعله دآدآش من اگه میدونسم آب خوردنم بده.. آب نمیخوردم (:
مگه همین امـآم حسین نبودن که از آب هم گذشتن چون بهتر بود تشنه از دنیـآ برن تـآ بآ اون وضع تشنگیشون برطرف شه ؟
اینو مثـآل زدم|:
بعدم اون پسرآ آدم نیسن ؟ بخـــــــــــــــــــــدا کلی پسرم هسن که میـآن عین حرف شمـآ رو تکذیب میکنن . اونـآ پسر نیسن؟
(01-12-2014، 19:33)( |:* nUmb ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2014، 17:52)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چن نفر به یه نفر؟
برادرای من
خواهرای من
چه جوری بگم؟
ولی
یه قانون دو طرفس
ببین دآدآش من..
نه اتفاقا راس میگه چرا الکی میگی نه
خوده شما اگه یه دختر خوشگلو تو خیابون ببینی بهش نگا نمیکنی؟
اینقدر مرا از رفتنت نترسان ...
ماندن کنار من لیاقت می خواست نه بهانه ...
می خواهی بروی،برو ...
بلند می گویم
به درک که رفتی
 سپاس شده توسط Nυмв
(01-12-2014، 19:38)♥ ملیکا جون ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2014، 19:33)( |:* nUmb ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چن نفر به یه نفر؟
برادرای من
خواهرای من
چه جوری بگم؟
ولی
یه قانون دو طرفس
ببین دآدآش من..
نه اتفاقا راس میگه چرا الکی میگی نه
خوده شما اگه یه دختر خوشگلو تو خیابون ببینی بهش نگا نمیکنی؟
یک اینکه من خودم دخدرم (:
حالآ.. چه یه دخدر خوشگل ببینم چه یه پسر خوشگل.. نــــــــــه عزیزم !! نگـــآ نمیکنم ! اصلــآ به نظر من بی ادبیه تو خیـآبون مستقیم کسیو نگـآ کنی :! حـلا نگآه هم میکنی خو بکن !! ولی بـآ یه نگا همه چی تموم ؟ خـدآیآ دیگه این مدلیشو ندیدم |:
 سپاس شده توسط خخخخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان