امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــــگوی آزاد {220}

(01-12-2014، 23:09)kasra77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خجالت بکش (:
به نطر خودت کار درستیه؟!!

نه بده نه خوب! Shy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتــــــگوی آزاد {220} 220

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آگهی
(01-12-2014، 23:10)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2014، 23:07)kasra77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترا ریش بیشتر دوس دارید یا شیش تیغ؟

بستگی به استایله طرف داره!
مثلا از نظره من به اهورا ته ریش میاد!

اهورا ادمه اخه بچه غرتی
من ابهت داره صورتم مارکوچغلویی گذاشتم(:
البته اون عکسه واست فرستادم قدیمی بود الان باید ببینی منو (:
اهورا ؟

جان من ؟

هیچوخت ی خر با کمی تخییرات سلطان جنگل نمیشه

نکته مهمیه ها :^
(01-12-2014، 23:14)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2014، 23:09)kasra77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خجالت بکش (:

نه بده نه خوب! Shy

میگم عکستو واسم میفرستی(:
خیلی دوس دارم ببینم چ شکلی هستی
رفیقات چنگی به دل نزدن ببینم تو چطوری

(01-12-2014، 23:15)[ Aνяιℓ ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا ؟

جان من ؟

هیچوخت ی خر با کمی تخییرات سلطان جنگل نمیشه

نکته مهمیه ها :^

متوجه نشدم؟! بی ادبی به من کردی؟!!
 سپاس شده توسط armin van buuren
(01-12-2014، 23:15)kasra77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-12-2014، 23:14)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خجالت بکش (:

نه بده نه خوب! Shy

میگم عکستو واسم میفرستی(:
خیلی دوس دارم ببینم چ شکلی هستی
رفیقات چنگی به دل نزدن ببینم تو چطوری

به اهورا و سینا و احسان ندادم به تو بدم؟Dodgy

سپاس شده توسط armin van buuren
نهههههه!

منننن ... نه بابا خواب دیدی Big Grin

هانیه دروخ نگو >_<

به منم ندادی
 سپاس شده توسط hanie directioner ، armin van buuren
تو یه جور میگی اهورا احسان سینا انگار کین؟!!
سینا چالوسی خره با اپن لهجش اهورا که کو*یه احسان نمبدونم کیه(:
نده بابا انگار کی هستی(:
 سپاس شده توسط hanie directioner
سلام. .. ...

-_^
 سپاس شده توسط hanie directioner
سینا اااایا خدا

اینقد ازش بددددددددم میاد

که اگه ی روز ببینمش

گردنش و میشکنم >_<

عوضی د*وث ...
(01-12-2014، 23:20)[ Aνяιℓ ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهههههه!

منننن ... نه بابا خواب دیدی Big Grin

هانیه دروخ نگو >_<

به منم ندادی

تو با کی کار داری؟!!!!!

بی غیرت سینا, چالوسی خر, یه سری به اسم صابر خرش کردیم اینقدر جوگیر هر روز اس میداد میگفت هکر میریزم تپ سایت, سوژه خندس

بی غیرت سینا, چالوسی خر, یه سری به اسم صابر خرش کردیم اینقدر جوگیر هر روز اس میداد میگفت هکر میریزم تپ سایت, سوژه خندس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان