امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¢گفتگو آزاد نسخه 225¢

(15-01-2015، 22:41)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم الان نشستم تو خونه دارم تنهـــــــــــا عشق میکنم اروا عمم ||||||:

اروا ننت :||

پای منو وسط نکش -ــ-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ◄Iяαи►
آگهی
(15-01-2015، 22:38)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسی :|

جیغغغ دیریدیریدیری اجازمون صادر شد :|

هورررا 3> خوشحالی زیاد و بیش از حد :|

مهتاب ؟ ینی میشه یکی هم منو دوست داشته باشه زییاد ؟

مهتاب کمبود محبت پیدا کردم این چند روزه ، 1یک سال کامل .. کسی بغلم نکرده !

آخرین باری که بغلم کردن روزی بود که ... فک نکنم تا حلا کسی منو بغل کرده باشه :||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ¢گفتگو آزاد نسخه 225¢ 211
 سپاس شده توسط [ Aνяιℓ ] ، Wєιяɗ
ن اول میخواسم اسمش رو بزارم ایسان ابجیم گف بزار لوسی:|.___.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ✘v!☻lent girl✘ ، [ Aνяιℓ ] ، ◄Iяαи► ، Ƒαкє ѕмιƖє ، -м α є ∂ є-
(15-01-2015، 22:40)~Mahnaz~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2015، 22:39)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2015، 22:38)~Mahnaz~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2015، 22:36)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2015، 22:33)~Mahnaz~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دُنیـآ .. ؟!

بلی .. گفت و گو خرابه -_-

خوبی .. ؟! (:
دلم تنگ شده بود برآت :|
نمیدونم چرآ :|

هوم (: منم (: دلیل خاصی که نباید داشته باشه |:

مثلـا اکثرآ یآد یه خـآطره ای میوفدن دلشون برآ طرف تنگ میشه ._.
ولی من نـه :|

خوبم منم با طرف مقابلم که دو ساله ندیدمش هیچ خاطره ای ندارم |: ولی مثلا سعی میکنم دلم واسش تنگ شه |: گرچه نمیشه |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
¢گفتگو آزاد نسخه 225¢ 211
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ~Mahnaz~
این گوسفنده الاغ آبروی مرا بُرد :|

بخدا اون R من نیستم =(( ..

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=28108
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، First Star
(15-01-2015، 22:39)∆ MeRzaD ∆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2015، 22:37)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میرم تو رویای رپر شدنم بمونم ._.

شما عکستونو با عشقاتون بذارید :|

رپر؟ ._. 

حتماً مث سوگند؟ :| 

کِ اونم رپر نی ._. 

یه سبک من درآوردی ایرانی :| !

نه :|

میخوام یه سبک جدید رو وارد رپ پارس کنم :>>>>

:|

(15-01-2015، 22:40)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2015، 22:37)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میرم تو رویای رپر شدنم بمونم ._.

شما عکستونو با عشقاتون بذارید :|

._. بیا باهم در این رویا غرق شیم
مُردم انقد اهنگارو واسه همکلاسیام خوندم تا به صدام نمره بدن:|

باید نورا باشی تا بفهمی چه حالی میده تو حیاط مدرسه مقنعه رو ور داری و با بتری اب اهنگ بخونی :|

اخرش هم جییییغغغ بزنی :|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، -м α є ∂ є- ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ◄Iяαи►
(15-01-2015، 22:43)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2015، 22:38)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسی :|

جیغغغ دیریدیریدیری اجازمون صادر شد :|

هورررا 3> خوشحالی زیاد و بیش از حد :|

مهتاب ؟ ینی میشه یکی هم منو دوست داشته باشه زییاد ؟

مهتاب کمبود محبت پیدا کردم این چند روزه ، 1یک سال کامل .. کسی بغلم نکرده !

آخرین باری که بغلم کردن روزی بود که ... فک نکنم تا حلا کسی منو بغل کرده باشه :||

چرا اون موقع که بدنیا اومدی ، مامانت بغلت کرد ._.**

میشه میشه ..
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ∆ MeRzaD ∆
(15-01-2015، 22:44)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2015، 22:40)~Mahnaz~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2015، 22:39)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2015، 22:38)~Mahnaz~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2015، 22:36)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی .. گفت و گو خرابه -_-

خوبی .. ؟! (:
دلم تنگ شده بود برآت :|
نمیدونم چرآ :|

هوم (: منم (: دلیل خاصی که نباید داشته باشه |:

مثلـا اکثرآ یآد یه خـآطره ای میوفدن دلشون برآ طرف تنگ میشه ._.
ولی من نـه :|

خوبم منم با طرف مقابلم که دو ساله ندیدمش هیچ خاطره ای ندارم |: ولی مثلا سعی میکنم دلم واسش تنگ شه |: گرچه نمیشه |:

من وقتی بـآهـآش تموم میکنـم همـه خـآطره هـآم بـآهـآشون نـآخودآگـآه پـآک میشه :|||
جـآن مهنـآز :|
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، ∆ MeRzaD ∆
(15-01-2015، 22:42)[ Aνяιℓ ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2015، 22:41)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم الان نشستم تو خونه دارم تنهـــــــــــا عشق میکنم اروا عمم ||||||:

اروا ننت :||

پای منو وسط نکش -ــ-

پای ننمو نکش وسط روش حساسم خودت میدونی |: باشه اصا اروا داییم |:
¢گفتگو آزاد نسخه 225¢ 211
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، [ Aνяιℓ ]
(15-01-2015، 22:42)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آیسان ..
مشکلی نی از چیزا پیش میاد ._.

میدونم پیش میاد لازم نبود بگی :| خوبی ؟

(15-01-2015، 22:43)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن اول میخواسم اسمش رو بزارم ایسان ابجیم گف بزار لوسی:|.___.

همون لوسی برازندشه :|

آیسان ؟ :| رو سگ ؟ :|

حالا که دارم میبینم خیلی بهم لطف دارین تک تکتون :|

(15-01-2015، 22:41)∆ MeRzaD ∆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یجاش :|

من .-.

بیا ._.

چیز دیگه ای نبود؟ :v

نمک ضرر داره هوای خودتو داشته باش به فکر خودت نیستی ب فکر نورا باش :/

بیخیال
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ¢گفتگو آزاد نسخه 225¢ 211
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، -м α є ∂ є- ، CTG

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان