16-01-2015، 11:25
اینجا همه مغز رپ .-.
منم ک هیچی از رپ حالیم نیس تنهایی شرکت میکنم |:
|
2015 ғlαѕнĸнor αwαrdѕ ← تکـωـت |
||||||||||||||||||||||||||||||||
16-01-2015، 11:25
اینجا همه مغز رپ .-.
(16-01-2015، 11:20)Ƒαкє ѕмιƖє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این خُب اشتباهه ! شما میخوای تکست اجتماعی با دیس لاو مقایسه کنین |: مثل اینه می مونه پیکان و لامبورگینی مقایسه کنی .. یا هیچ وقت موسیقی سنتی رو با راک مقایسه نمیکنن ! همه باید تو یه موضوع بنویسن تا بشه اونا مورد مقایسه گذاشت (._.)
16-01-2015، 12:19
(16-01-2015، 12:04)S R U H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. حرف شما متین ، ولی همه مث شُما نیستن همه جوره بلد باشن تکست بگن ! بَرا همین آزاد گذاشتیم ؛ هیچ چیز غیر ممکن هم وجود نداره ولی اینطوری که شما میگین با مهتاب صحبت میکنیم موضوع پیدا میکنیم !
16-01-2015، 12:26
منم شرکت میکنم
![]()
16-01-2015، 13:14
(آخرین ویرایش در این ارسال: 16-01-2015، 13:25، توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ.)
مطمنا همتون مسابقه American got talent رو دیدید..!
تو این مسابقه هم رقص هست هم خوانندگی هم شعبده بازی ک اصلا با هم قابل مقایسه نیستن.. بنابراین باید حداقل چهارتا داور باشن ک تو زمینه های مختلف تخصص داشته باشن.. بعد این داورا با هم مشورت کنن ک با توجه به این تفاوت کدوم بهتره.. از نظر معنی و اینا من با سروش موافقم دو تا سبک متفاوت رو نمیشه با هم مقایسه کرد..
تصمیمی گرفتیم هر سِری یه موضوع خاص رُ مشخص کُنیم !
پَس دیگه نگران آزاد بودن موضوع ُ اینا نباشید ! 2 داور دیگه هَم اضافه میشه و منُ ایسان هم به عنوان داوَر تو مسابقه شرکت نمیکنیم ! حله ؟
16-01-2015، 13:36
(16-01-2015، 13:24)Wєιяɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حله.. داورا رو اعلام کن
16-01-2015، 13:48
داور نمیشمـ مَهتاب بیخی .. !
_ تنهایی شِرکت میکُنمـ .. ممنون (:
16-01-2015، 13:55
خانوما و اقایون ما رو اسکول کردید؟:|
نمیشه ک هی تجدید نظر کنید..
خدا وکیلی تنها مسابقه جهانه !
که بیشترین فکر روی اسمش شده ... تا محتوا V: قدر منو بدونین |:
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
![]() |
بهترین و زیبا ترین انسان جهان سال 2015 در نظر فلشخوریا کیه؟؟ | ||||
![]() |
happy new year 2015 |