(20-02-2015، 0:18)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-02-2015، 0:16)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کشتی کج:|
(20-02-2015، 0:04)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-02-2015، 23:59)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منظور من از اشتباه این بود که خنگ تویی نه من که باز ثابت کردی خنگی
اگه من اعتماد به نفس دارم تو اعتماد به اسمون کاذب داری گلم کاملا هم موافقم میمون هر چی زشت تر باشه ادعاش بیشتره میمون جونم
الان کل انداختن با تو برای منم جالب شد چون فهمیدم یه شنقل به تمام معنایی هر چند حیف شنقل که به تو نسبت بدن
من اشتباه متوجه نشودم تو نمیدونی داری چی تایپ میکنی..
من مثل تو ادا در نیوردم
من کاذب نیست حقیقت مس تو جو نیس [:
عزیزم ...
من برایهمه جالبم ولی هیچکس برای من جالب نیست به قول عمو:موش بخردت ولی موش کور باشه نبینه چیخورده ...
ماست فروش که نمیگه ماست من ترشه اعتماد به نفس تو از کاذبم یه چیزی اونور تره
تو هم برای من به هیچ عنوان جالب نیستی کل انداختن بات برام جالبه
موشه هم چه کور باشه چه بینا جرات نداره منو بخوره
موشه بهتره بیاد بچه هایی مثل تورو بخوره
راستی(من با جنبه تر از این حرفام تو هم لطف کن جنبه داشته باش)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ9YYq0jxqEejpjv2BpeRY1wFh-lQ1ziyJB1Eu4elkn6bT6tkdg
بیا برو دستشویی بعد برو بخواب از وقت خوابت گذشته
واسه من کشتی کج راه انداخته
[/quote]
جوابتو میخوای بیاخ:|