امتیاز موضوع:
  • 30 رأی - میانگین امتیازات: 3.53
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کل کل (نسخه 5)

(20-02-2015، 17:03)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2015، 15:19)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2015، 12:36)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2015، 2:08)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2015، 2:00)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با این که خیلی خل و چل و دیوونه و بچه ای که امروز صبح حاضر شدی بری اونجا که بم گفتی
ولی خوب شد اومدی دلم واست تنگیده بود دادم خیاط گشادش کرد
اخه تو نباشی من کیو سوژه ی خنده کنم بخندم دلم شا شه غیر تو
حالا دعوا:
یعنی افتخاری از این بزرگتر نصیبت نمیشه که با یه دهه هفتادی بحرفی الان باس بری نماز شکر بخونی ببین چه کار خوبی کردی که چنین افتخاری نصیبت شده
باو اینقدر نگو به جان خودم به زور بردنم
اگه دنبال سوژه خنده میگردی عکسات هست
اتفاقاً من هروز از خدا میپرسیدم خدایا مگه من چه غلطی کردم تاوان کدوم گناهمو دارم پس میدم که باید اینو تحمل کنه خدا واسم یه دلیل قانع کننده آورد دیدم واقعاً گناه بدی بود مجبور شدم قبول کنم که مجازاتی مثل تورو تحمل کنم

باو هی نگو به جان خودم به زور بردنم
اگه سوژه خنده میخوای عکسات هست
اتفاقاً من هروز از خدا میپرسیدم خدایا مگه من چه غلطی کردم تاوان کدوم گناهمو پس میدم
خدا واسم ی دلیل قانع کننده آورد منم دیدم گناهم خیلی بد بود دیدم خدا حق داره
الانم مجبورم مجازاتی مثل تورو تحمل کنم

بت رو دادم پررو شدیا
تو هم بهتره دیگه عکسای منو نگاه نکنی میترسن بعدش که بری جلوی ایینه افسردگی بگیری
اتفاقا منم هر روز از خدا میپرسم چه حکمتی توی خلقت تو هست هر روزم بم جواب میده بالاخره باس یه دلقکی هم می افریدم
تو هم برو بگرد ببین چه کار خوبی کردی که خدا من بدبخت رو سر راه تو گذاشته

(20-02-2015، 10:43)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2015، 0:16)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماست فروش که نمیگه ماست من ترشه اعتماد به نفس تو از کاذبم یه چیزی اونور تره
تو هم برای من به هیچ عنوان جالب نیستی کل انداختن بات برام جالبه
موشه هم چه کور باشه چه بینا جرات نداره منو بخوره
موشه بهتره بیاد بچه هایی مثل تورو بخوره

راستی(من با جنبه تر از این حرفام تو هم لطف کن جنبه داشته باش)
من که ماس فروش نیستم .... \:
نه باباجالب باحال من اواترتو وقتی تازه عضو شده بودم گزاشته بودم ///=
کی جرعت داره شا.پانزه به این گندگیرو بخوره؟
نه بابا بزرگ بزرگیتم مس خودت مجازیه ببین عزیزم من این دنیاتو باخاموش کردن مدومم ریدم توش
من کاربه باجنبه ی وبی جنبه ای ندارم من همیشه همینجوی هستم غیر قابل پشبینیم...مس بضیا افتاب پرس نیستم بعضیا

ااااا ماس فروش نسیتی من فک کردم ماس فروشی حالا دوغ فروشی زیاد با ماس فروشی فرق نداره
همون کسی که جرعت داره گوریلی مث تورو بخوره جرعت داره شامپانزه ای مثل بعضی ها رو بخوره
تو هر جایی به هر چیزی نرین لاقل تگه خود ادراری داری بگو ننت برات یه پوشک بگیره
منم یا جنبگی و برای اون پ.خ ای که بم دادی بت گفتم
حالا چرا اینقدر بعضیل بعضیا میکنی من که میدونم تو افتاب پرستی لازم نیس غیر مستقیم بگی
چه ربطی داره .-.
ولی دروغ فرق دارع با دروغ من اگر دروغ بگم دروغا وچرتو پرتای مس تو رونمیبافم
عزیزم امروز قرصاتو کدوم ری خوردی ؟
هه برو حال داری برو کی به کی میگفت بچه همون کسی که به همه میگه بچه ولی خودش نصف همون بچم عقل نداره .-.عزیزم من اگربخوام بزن جوری میزنم که به ننت بگی شوهروگرنه من فقط کل کل میخوام
یعنی انقدر اسکولو کدنی نمیدونی افتاب پرست کیه؟

ببین نکته همین جاست من کلا دروغ نمیگم
اونیم که چرت و پرت میبافه و دروغ میگه تویی گلم نه من
منم مثل تو قرص مصرف نمیکنم ولی تو بهتره بری دکتر بگی دز داروهات رو ببره بالا دیگه روت اثر نداره
اگه من نصف بچه هم عقل ندارم تو که دیگه کلا عقل نداری چون هوش زیاد منو با یه بچه مث خودت مقایسه میکنی
منم چیزی بیشتر از کل کل نمیخوام تو هنوز دعواهای منو ندیدیدی خانوم تو فقط روی خوش منو دیدی
من مث تو کسخکل و احمق و شنقل نیستم
چیزی واضح تر از این وجود نداره که افتاب پرست تویی افتاب پرست جونم
واقعا بحث با تو کسل کنندس

English to write, but I'll give the answer ...
کل کل (نسخه 5) 147
 سپاس شده توسط ❤уαѕαмιη❤
آگهی
(20-02-2015، 19:27)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2015، 19:25)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2015، 19:23)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2015، 19:16)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2015، 19:13)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه تو بگو یا اگه بلد نیستی بگو ما یادت بدیم
مگه من گفتم توهین کردی Huh

ببین اگـه میفـهـمـیدی مـتوجـه مـیـشـدی مـنظورم ایـن بـوده کـه مـن قصـد بـدی نـدآرم :|

نه توروخدا قصد بدیم داشته باش میخوای بمب بذار هممونو منفجر کن چطوره ؟!

این مارو منفجرم کنه باز جون به ازراییل نمیدیم باو تا روشو کم نکنیم

عزیزم اولا عزرائیل ن اونی ک نوشتی
بعدشم اونش دیگ دست تو نیس
اول برو نوشتن یاد بگیر بعد بیا کل کل
چه فرقی داره عزرائیل یا ازراییل مهم نیته دعوا نکنید
ماییم و نوای بی نوایی

بسم الله اگر حریف مایی

کل کل (نسخه 5) 147
کل کل (نسخه 5) 147
(20-02-2015، 19:31)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا من الان قاطی کردم اون که از ی طرف داعشیه میخواد مارو منفجرکنه منم که نمیتونم تبسمو راضی کنم صورتشو بشوره
اصن این چه وضعیه
آدم دآعشـی بـآشـه مـث بعـضیـآ بیشعـور نـبـآشـه وآلآ

(20-02-2015، 19:33)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2015، 19:27)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2015، 19:25)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2015، 19:23)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='❤уαѕαмιη❤' pid='2769989' dateline='1424448984']

ببین اگـه میفـهـمـیدی مـتوجـه مـیـشـدی مـنظورم ایـن بـوده کـه مـن قصـد بـدی نـدآرم :|

خـیلی فرق داره
بعدشم ما دعوا نکردیم
Lινє ιη ѕυcн α ωαу тнαт ιƒ αηуσηє ѕρσкє вα∂ℓу αвσυт уσυ
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
(20-02-2015، 19:34)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='ℙ@я☤ᾔ@ℨ' pid='2770064' dateline='1424449863']
آقا من الان قاطی کردم اون که از ی طرف داعشیه میخواد مارو منفجرکنه منم که نمیتونم تبسمو راضی کنم صورتشو بشوره
اصن این چه وضعیه
همچین میگی انگار داعشی خیلی باشعور ، بافرهنگ و باتمدنه
داریم کل کل میکنیم حالا چرا فحش میدی بی جنبه
ماییم و نوای بی نوایی

بسم الله اگر حریف مایی

کل کل (نسخه 5) 147
کل کل (نسخه 5) 147
ببخشید استاد با این غلط چند نمره از دیکتمون کم میکنید؟؟؟؟؟؟؟
خیلی بیکاری که به املای کلمات توجه میکنی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کل کل (نسخه 5) 147
(20-02-2015، 19:34)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2015، 19:31)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن این چه وضعیه

(20-02-2015، 19:33)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـیلی فرق داره
بعدشم ما دعوا نکردیم
نوچ اینجا فرقی نداره مگه داری دیکته میگی
همینطوری گفتم

(20-02-2015، 19:37)tabasom27 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید استاد با این غلط چند نمره از دیکتمون کم میکنید؟؟؟؟؟؟؟
خیلی بیکاری که به املای کلمات توجه میکنی
برو باو همچین میگی استاد آدم فک میکنه ترم آخر دانشگاهه بشین درستو بخون بچه دبستانی
ماییم و نوای بی نوایی

بسم الله اگر حریف مایی

کل کل (نسخه 5) 147
کل کل (نسخه 5) 147
(20-02-2015، 19:36)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن این چه وضعیه

من فحش ندادم دقت کن (:
Lινє ιη ѕυcн α ωαу тнαт ιƒ αηуσηє ѕρσкє вα∂ℓу αвσυт уσυ
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
بابا اینا کم اوردن دارن میپیچونن
من معذرت میخوام استاد بلاخره 18نمره رو که میگیرم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کل کل (نسخه 5) 147
Yasmin them not speak ...
کل کل (نسخه 5) 147
 سپاس شده توسط ❤уαѕαмιη❤
(20-02-2015، 19:40)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2015، 19:36)ℙ@я☤ᾔ@ℨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن این چه وضعیه

من فحش ندادم دقت کن (:

خب دوستان از این به بعد حواستون باشه بیشعور فحش حساب نمیشه حتی در مواقعی بجای تعریفم میشه ازش استفاده کرد مرسی یاد گرفتیم
ماییم و نوای بی نوایی

بسم الله اگر حریف مایی

کل کل (نسخه 5) 147
کل کل (نسخه 5) 147

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان