امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¤¢گفتگو آزاد نسخه سال 1394¢¤

(20-03-2015، 19:05)ღdorsaღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2015، 19:03){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از اونجایی که دخترایه اینجا خیلی بیکارن و کار ندارن و دمه عید هم هست و کلی کار دارم از محضره تمام عزیزان عذرخواهی میکنم و بای میدم .-.

برو خونه رو جارو کن
تو میتونی
فقط ظرفا رو خوب پاک کنیا....^ـ^

:|
 سپاس شده توسط fЯoZeN~ElSa
آگهی
(20-03-2015، 19:05)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوما آقایون فلشخور بنگاه همسر یابی نیست هزار دفعه

-____________________________________-

مـن مـتـآهـلم :|||
Lινє ιη ѕυcн α ωαу тнαт ιƒ αηуσηє ѕρσкє вα∂ℓу αвσυт уσυ
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
 سپاس شده توسط τοxικ
(20-03-2015، 19:03)fЯoZeN~ElSa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2015، 19:01){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2015، 18:58)~βαРƃíᴚL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2015، 18:57){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2015، 18:55)ღdorsaღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشا ب حال زنت

اگه زنم مودم دستش باشه و تهدید به قطع کردن نت بکنه اره پس خوش به حاله زنم:|

(20-03-2015، 18:56)fЯoZeN~ElSa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های:|
آره والا آیدین یه پارچه کدبانوئه :|

ممنون:|

واااای خدا
پس واسه اینه =)

اره:|

به این میگن مامان آینده نگر باید از مامانت یه تشکر درست حسابی بکنم :|
درسا خیلی ازش خوشت میاد بگیرمش برات (البت همچین مالی نی)

کی این
من با این  بهشت هم  نمی رم
¤¢گفتگو آزاد نسخه سال 1394¢¤ 108
 سپاس شده توسط fЯoZeN~ElSa ، AyDiN.S
آیدین>_<
سپاس>_<
بیشعور این دسارو سپاس میکنی منو سپاس نمیکنی؟>_<
دارم واست .
بیا پ.خ >_<
 سپاس شده توسط AyDiN.S
(20-03-2015، 19:05)fЯoZeN~ElSa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2015، 19:04){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

السا بهت گفتم که از کمپانی بلک بری بهم پیشنهاد کار دادن؟:|

چی؟
بلک بری؟
کدوم بلک بری؟
:|

کمپانی گوشی:|
تو ایران معروف نیست چون که تنها نمایندگیش تهرانه
بعد حالا رفیقم که رئیسه شعبه ی تهرانه میخواد کاره مشهد رو به من بده:|
 سپاس شده توسط τοxικ ، fЯoZeN~ElSa ، ღdorsaღ
(20-03-2015، 19:06)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2015، 19:05)ϟ UnKNoWN ϟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوما آقایون فلشخور بنگاه همسر یابی نیست هزار دفعه

-____________________________________-

مـن مـتـآهـلم :|||

مگه گفتم نیستـــی ؟
.-.
 سپاس شده توسط ❤уαѕαмιη❤
سلام (:
 سپاس شده توسط ღdorsaღ ، ❤уαѕαмιη❤
(20-03-2015، 19:07)fЯoZeN~ElSa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیدین>_<
سپاس>_<
دارم واست .
بیا پ.خ >_<

تو ارزش داری سپاست کنم؟-_-
حال ندارم.-.

(20-03-2015، 19:07)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

سلام.-.
(20-03-2015، 19:07)fЯoZeN~ElSa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیدین>_<
سپاس>_<
دارم واست .
بیا پ.خ >_<

درسا رو نوشتی دسا  ×ـ×
¤¢گفتگو آزاد نسخه سال 1394¢¤ 108
 سپاس شده توسط AyDiN.S
دوستان فک کنم امروز عیده کارو زندگی ندارید ؟ :||

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان