امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه در طول عید

(24-03-2015، 18:59)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخی سحر هیچی مث قبلنا نیست
فقط فلش نیستش
راستی تو گفتی هوا سرده؟
من که گرممه

شوخی میکنی؟
 سپاس شده توسط Shadow of Death
آگهی
خدافظـ دوسـتـان :|
 سپاس شده توسط Navisa. ، CTG ، Ֆℋ£¥∂α ، MONA-GH
(24-03-2015، 19:01)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2015، 18:59)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز قضیه مامان بابا شروع شد =|

مگه بچه اید -_-

تو بابای من بودی؟:|

بابااااا cry girl

:||||
 سپاس شده توسط Faust
(24-03-2015، 19:00)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینطور نگید الان چشم میزنید رنگ سورمه ایم میپره

به همین یه رنگه دلم خوشه ( .. )

ایشالا بنفش شُدنت ._.* ..
 سپاس شده توسط Navisa.
(24-03-2015، 18:59)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط نمونده بگید شیر میخواید :¦

بچم از همون اول باحیا بود
شیر نمیخورد (:

فقط نوشابه :|
 سپاس شده توسط CTG
اه.حوصلم سر رفت...
(24-03-2015، 19:00)خونه خوبه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخ.الکی یکی میگه

(24-03-2015، 19:00)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2015، 18:59)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2015، 18:56)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا بغلم اچولو ||:
نی نی نی
اگو اگو اگو
||:

مامان بازی مجازی |||||: *

هییییم 899
من کیم من کجام اون چیه تو دهنت o.o
تو مامی....خخخ

نه تو مامی |:
بتم میاد

(24-03-2015، 19:03)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچم از همون اول باحیا بود
شیر نمیخورد (:

فقط نوشابه :|

چرا دروغ میگی شیر خشک ||:
گفتگوی آزاد نسخه در طول عید 33
 سپاس شده توسط Navisa.
(24-03-2015، 19:03)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:||||

؟ -_-

._. ..
 سپاس شده توسط CTG
(24-03-2015، 19:01)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر اینستا داری؟

نه خیلی وقته پاکش کردم
 سپاس شده توسط Shadow of Death
(24-03-2015، 19:03)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-03-2015، 19:00)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینطور نگید الان چشم میزنید رنگ سورمه ایم میپره

به همین یه رنگه دلم خوشه ( .. )

ایشالا بنفش شُدنت ._.* ..

ایشالا ابی شدن من
 سپاس شده توسط Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان