امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه در طول عید

(27-03-2015، 20:56)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:54)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا همـ دیگه زیادی خرن :|

والا منمـ دوسش داشتمـ .. :|

امــا نه اینطوری =|||

هنوزمـ همچین ادمایی هستن؟ :/
.
.
.
.
.
حالا در موارد دیگه خودمـ از همه بدترمـ آ.. =||

خر نیستن عآشقن :|

نه خرن..
 سپاس شده توسط ❤уαѕαмιη❤ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ERF@N ، ρѕуcнσραтн
آگهی
(27-03-2015، 20:57)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:53)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:51)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:49)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:46)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لپ تاپم ویروسی شده
همش یه سایت خرابو باز میکنه ._.

من بدبخت -_-

شانس نباشد جان در عذاب است ( .. )
کامپیوترت از دست خودت ویروسی شده! داره خودکشی می کنه.. 

جالبه فقطم تو فلش اینطور میشه ..!

هیییم ._.

عرفان فک کنم مشکل از توئه
آره به من که میرسه اخطار میده خطر دیدن یک فرد عاقل! 

اره به خاطر همین
با اخطارش چندتا عکس **** هم میاره ..

الان بابام بیاد من چه غلطی کنم !

عه اسم ویروسش چیه؟:|
ملت شانس دارن
حالا پی سی من ویروس بگیره سیستم میره رو هوا
برا این عکسای **** میاره((=
 سپاس شده توسط ❤уαѕαмιη❤ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Navisa. ، an idiot ، ρѕуcнσραтн
سلآم مهرنآز و مآهآن ._.*

خوبین .. ؟
 سپاس شده توسط ❤уαѕαмιη❤ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Interstellar ، Faust ، ERF@N ، an idiot
(27-03-2015، 20:58)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:51)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:50)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم برگ چغندر  cry girl

نفس منـــی

ســــــــلــامـ ^_^

:/

من نفست نبودم ؟ خوبه هنو نرفتم آ :|
(27-03-2015، 20:54)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:53)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:50)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:48)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه کجای این موجود دوست دآشتنی مغروره :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/t7clyzrai9kim2g76xh7.gif
شوورت ^_^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/puhz7qfkseiwbwocjlev.gif

خو رآست میگم دیگه نآیل جوجه طلآیی (:
اگع نایلِ من جوجه طلاییه پس زین تو هم خروسه ._.*

ببین به خآطر زینم چیکآرآ کردن :|
http://www.8pic.ir/images/atg7b3sisjow6q2gnhbx.gif

امــا نه اینطوری =|||

.
.
.
.
.

انقد دلم میخوآد لوت بدم ^_^ خیلی کیف میده ^_^

مخصوصا گفتمـ حسودیت بشه =||

نه اونایی که من میگمـ در موارد دیگه ای هستن.. تو نمیدونی اونارو.. :|
 سپاس شده توسط ❤уαѕαмιη❤ ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ERF@N ، an idiot ، ρѕуcнσραтн
اینم تکراری .-.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=217035

این یکی زودتر زده فقط تو تصاویر

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=216877
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ERF@N ، Interstellar
(27-03-2015، 20:59)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:56)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امــا نه اینطوری =|||

.
.
.
.
.

خر نیستن عآشقن :|

نه خرن..

میگم عآشقن بحث نکن دیگه :|
Lινє ιη ѕυcн α ωαу тнαт ιƒ αηуσηє ѕρσкє вα∂ℓу αвσυт уσυ
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
 سپاس شده توسط ERF@N ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Interstellar
(27-03-2015، 20:58)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلآمینُ گوگولیآ !! ^_^

بیآین بغلَمـ گُل گُلیآ !!  :bighug:

سلام دخترم._.
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Faust ، ρѕуcнσραтн
(27-03-2015، 20:57)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:53)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:51)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:49)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:46)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لپ تاپم ویروسی شده
همش یه سایت خرابو باز میکنه ._.

من بدبخت -_-

شانس نباشد جان در عذاب است ( .. )
کامپیوترت از دست خودت ویروسی شده! داره خودکشی می کنه.. 

جالبه فقطم تو فلش اینطور میشه ..!

هیییم ._.

عرفان فک کنم مشکل از توئه
آره به من که میرسه اخطار میده خطر دیدن یک فرد عاقل! 

اره به خاطر همین
با اخطارش چندتا عکس **** هم میاره ..

الان بابام بیاد من چه غلطی کنم !
کامپیوترتو نمیفروشی؟ :> وقتی سایتای مخرب میرفتی باید به اینجاشم فکر می کردی! 
 سپاس شده توسط an idiot ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، Interstellar ، Faust ، Navisa. ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ρѕуcнσραтн
(27-03-2015، 20:59)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم مهرنآز و مآهآن ._.*

خوبین .. ؟

تُ خوبی؟ :|
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ERF@N ، ρѕуcнσραтн ، an idiot
(27-03-2015، 20:56)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 20:54)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: سلام کاربرا:|

اهورا تازگیا خرخون شدی ..

کم پیدایی
دس رو دلم نزار سحر
کمتر از س چهار ماه دیه کنکوره
من مصلن باس بشینم درس بخونم ولی جدیدا عشق لش شدم(=
:|
http://dl.akskhor.ir/uploads1/bdd52ecb45c5296e5dec315102c7c5f4fb7e8e15665b524108afcb9ee1c1c799.jpg

بیخیال
تو زرنگ تر از این حرفایی
مطمئنم قبول میشی (:

دلم برات تنگ شده بود
فلش بدون تو اصلا خوش نمیگذشت ._.

در ظاهر

اما در واقعیت
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ERF@N ، Faust ، Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان