03-09-2012، 11:09
ووویییی چه بلایییی سره دخترم اومد!!!

صخررررررررررر کجاییییییی صخرررررررررررررررررررر!!

صخررررررررررر کجاییییییی صخرررررررررررررررررررر!!

|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
||||||||||||||||||||||||||||||||
03-09-2012، 11:09
ووویییی چه بلایییی سره دخترم اومد!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() صخررررررررررر کجاییییییی صخرررررررررررررررررررر!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
03-09-2012، 12:58
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-09-2012، 13:04، توسط *larmes de Feu*.)
به به آجی خل و چل خودم
تو رو چه به اینجا؟ خوفی گوژپشت کوچولو؟ ![]() زود تند سریع تعداد تلفات رو وقتی من مسافرت بودم بگو زوووووووووووووووووووووووووود بهادر که آزاد نشد؟ شتکش کردین؟ شتک که نشدین؟ یه سوال: تو چرا اینقدر گاف میدی؟ ![]() بعد دیگه.........آهان: این چه آواتار مسخره ایه با این سلیقت!!!!!!!!!!!! راستی طعم این آدامسه رو هم بگو: ![]() ![]() همینا دیگه برو بمیر ![]()
03-09-2012، 16:30
صخر بیا سوالای مردم رو دسشون باد کرد!!
![]() ![]() ![]() ![]()
03-09-2012، 20:04
صخر سوخت دود شد رفت هوا
![]()
(03-09-2012، 12:58)milad.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (02-09-2012، 10:15)dayana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (02-09-2012، 10:21)ghazal.k نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (02-09-2012، 10:23)dayana نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (02-09-2012، 8:12)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو مامانمی و اون عشقم از نوع مخالف ![]() ![]()
04-09-2012، 6:48
حالا ببینم سوالی مونده بگیم
![]()
04-09-2012، 6:50
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-09-2012، 6:51، توسط *larmes de Feu*.)
اهم اهم
صخر دیر جواب دادی ما فک کردیم سوختی دود شدی رفتی هوا ![]() ناراحت میشی من بهت بگم صخر خر یا ثهر سحرخیز یا همش بهت فحش میدم مثلا میگم گوژپشت یا اسمتو میگم سخر صخر ضخر خر ![]() یا مثلا ثهر راستی ساحر هم خوبه ها ![]() اگه میشی بگو دیگه نگم بهت ![]() ![]() هیچی کرم بود شکلک بالاییه ![]() بالاخره میشی یا گرگی؟ به درک من با تو دعوا نکنم برم با عمم دعوا کنم؟ ![]() بازم بهت فحش میدم ![]() راستی دیدی آرمین رو سرکار گذاشتم؟ ![]() آهان تو نبودی اون موقع ![]() اسم 5 تا از بهترین پسرایی که اینجا میشناسی رو به ترتیب بگو ![]() اول و دومش رو خودم میذارم: میلاد-فرید-..........-........-........... ![]() درست پر کردم دیگه؟ غلط کردی! درستش همینه ![]() امروز تا ساعت چند میخوای بخوابی صخر خرسی ![]() پاشو دیگه پاشو دیگه نمیپرسم چون رکسانا و علی دارن میسوزوننت به اندازه ی کافی راستی اگه سوختی دود شدی رفتی هوا من بعد ملودی میشینما ![]()
خوب حالا بزار من بگم
بهترین کارتونی که دیدی؟ ![]() استعداد چیه ؟منظورم اینه که تو چه چیزها بیشتر استعداد داری؟ ![]() بعد اسم یکی از شخصیت ها ی که دوست داری روبگو مثلا دکتر شریعتی ...........؟ ![]() بعد بهم بگو ایا مثله من از دست این میلاد عصبی شدی تا حالا ؟مطمئنم میگی صد بار ![]() خوب تمام
04-09-2012، 8:59
آبجیم یه بار از من عصبی شد اونم وقتی که میخواستم کلا برم:cool:
04-09-2012، 9:46
جواب سوالای منونداد خیلی بدی دیگه باهات حرف نمیزنم
![]() ![]() ![]() ![]() شوخی کردم ![]() جواب دادی قبلیاروآماده بودی بگوموج سوم هم بیادکه کوبنده ومخرب ترازدوتای دیگس ![]()
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|