امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـوی آزاد نسـخـه » 234 «

(09-04-2015، 18:43)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بِرَم یِکَم مطلب اِرسال کُنم؟؟؟

(09-04-2015، 18:42)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 18:41)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

~ChaRizMa~
پس بریم =)

(09-04-2015، 18:40)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب!

بای

نرو .-.

موندم چی کار کنم؟
بشینم پیش تو؟

آره=)

نه نمی خواد
یه بار خواستی کار خیر کنی برام کافیه!
بابای
             تو نباید کسیو مجبور کنی که بخوادت 
                  اونا خودشون باید تورو بخوان :> 
 سپاس شده توسط M ATIN
آگهی
(09-04-2015، 18:44)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 18:43)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 18:42)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 18:40)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمشو گذاشته مینستر این رزیه:|

رزی کیه ؟ :|

:||||||||||
پس تو کی هستی0_0

نقل قول: من هویت ندارم ._.

تاثیر گذار بود:|
 سپاس شده توسط Mason ، M ATIN
(09-04-2015، 18:44)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دوهزارو سیزدهیا همه مدیر ثابت شدن
ما نحسیم کلن فقط محروم شدیم Smile

چ خودتو بالا میگیری !
 سپاس شده توسط M ATIN ، tyjtfhdhr ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(09-04-2015، 18:45)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 18:43)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 18:42)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 18:41)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

~ChaRizMa~
پس بریم =)

(09-04-2015، 18:40)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب!

بای

نرو .-.

موندم چی کار کنم؟
بشینم پیش تو؟

آره=)
نخه نخه0_0
برو خ بدو0_0

من حاضرم =)
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
دوهزارو دوازده سال نحسیه فلشه خخخخ
آیسان خودشو نمود آخرم نویسنده نشد خخخخخ
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط M ATIN ، tyjtfhdhr
(09-04-2015، 18:46)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

~ChaRizMa~
پس بریم =)

عجب!

بای

نرو .-.

موندم چی کار کنم؟
بشینم پیش تو؟

آره=)

نه نمی خواد
یه بار خواستی کار خیر کنی برام کافیه!
بابای

باش بای cry girl
 سپاس شده توسط ຖēŞค๑໓
(09-04-2015، 18:46)M ATIN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 18:45)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

~ChaRizMa~
پس بریم =)

نرو .-.

موندم چی کار کنم؟
بشینم پیش تو؟

آره=)
نخه نخه0_0
برو خ بدو0_0

من حاضرم =)
مگه ن نداری؟:|
خجالت:|
وا خجالتا:|
 سپاس شده توسط M ATIN
(09-04-2015، 18:46)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 18:44)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خودتو بالا میگیری !

شوخی میکنم کلن 
از وقتی اومد فلش سر ب سر مدیرا میزاشتم
آوا هنو ملودیه؟ 
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Mason ، M ATIN
سلام دوبارع ._>
 سپاس شده توسط Mason ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(09-04-2015، 18:48)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2015، 18:46)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خودتو بالا میگیری !

شوخی میکنم کلن 
از وقتی اومد فلش سر ب سر مدیرا میزاشتم
آوا هنو ملودیه؟ 

منم جدی نبودم .. cof

اره ..
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، M ATIN

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان