امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¤¢گفتگو آزاد نسخه 235¢¤

(23-04-2015، 20:23)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2015، 20:20)mobinamahro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2015، 20:17)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2015، 20:12)mobinamahro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2015، 20:08)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لاغشا چُلمن |:

چشای نرخر  ^_^

زنتو میگم عشقم :V

تقلید کننده میمون است . !

ابیار گف مسخرع کننده نگف تقلید کننده
نرخر خودتی
زشت
+
همون چیزایی ک قبلا بهت گفتم نمیشه اینجا بگم

رومممممممممممممممم قشنگ ب برج
من عشقتم
اقا بذار دوماه زن ی نفر باشی بعد برو سراغ بعدی
من دیگ فقط با هانی میرم

آفتابه چی میگی !!

تو قطعا خواهر گمشده آبیاری !

من میگم تقلید کننده !

مشکلیه ._ . ؟

حیف درد چیز چیز ._. !

حیف کمر بابات واس تو !

به این میگن سانسور اساسی 4fvf   !

بای /(._.)

نترس ابیار 2 تا دیگ داره
من خودمم اضافیام چ برسه ی بچه دیگ
حیف چیز چیز ک انداخت
حیف اووووووووووووووووووووون همه چیز چیز
اینا جدید بودن
بهت میگم هنگ کنی
نیری وند یاد داد
بیا همینو داشتم از دستم پرید

Big Grin !

حیف درد زایمان ننت :\

همون که تو خ گفتم !

چیز نگو Big Grin  !

کم چیز بخور ! Big Grin

=|

همونا ک تو خ گفتم+همونایی ک بهت خواهم گف

بای

¤¢گفتگو آزاد نسخه  235¢¤ 170
 سپاس شده توسط Spell †
آگهی
(23-04-2015، 20:24)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2015، 20:20)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2015، 20:18)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2015، 20:17)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2015، 20:16)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودشو زیاد تحویل میگرفت از حرص زیادش هر دو تا رو از دست داد ! :>

ایییش.__.
حالا چجوری جلو فامیل سر بلند کنم cry girl
زن رزی شو :v

ببین اینو میگه تا به طور غیر مستقیم خودشو بچسبونه به من :v
به مردم خوبی نیومده :V 

تو خودت به خودت خوبی کنی کافیه :|
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، || Mιѕѕ α.η.т ||
ب قول ی بنده خدایی باس اسم عکس از خودتان و اتاق شخصی خودتان رو بزاریم عکس از هرچیزی غیرخودتان :|
 سپاس شده توسط Mason ، || Mιѕѕ α.η.т ||
ظرفـیت پُشت تکمیـله رَفیـق !

از جُلو خـنـجر بِـزَن ..

o_o

نکته انحرافی داره  .. !

دقت نکرده بودم =||||||
(23-04-2015، 20:25)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب قول ی بنده خدایی باس اسم عکس از خودتان و اتاق شخصی خودتان رو بزاریم عکس از هرچیزی غیرخودتان :|

طرف اومده عکس پسر خالشو گذاشته بود!
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mason
(23-04-2015، 20:26)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2015، 20:25)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این که خوبه :|

مورد داشتیم عکس از دستش توی ماشین در حال مسافرت گرفته بود بعد معترض بود چرا پاک شده :|
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، || Mιѕѕ α.η.т || ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(23-04-2015، 20:24)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2015، 20:21)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2015، 20:20)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2015، 20:18)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2015، 20:17)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راس میگه الان یه پسر بهت شماره پلاکم داد باس بگیری |: 

آمار پسرانی که دست به خودکشی زدن بیش از حد بالاست .. برا همین تعدا این موجودات دوست داشتنی و نفرت انگیز کم شده است :|
 ن دیه:v
اشتباه نکن
دلیلش ی چیز دیگس ک جاش نی اینجا بگم:>

(23-04-2015، 20:18)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2015، 20:17)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایییش.__.
حالا چجوری جلو فامیل سر بلند کنم cry girl
 زن شهرام میشم:v

حالا من میخوام آبروداری کنم اینا نمیزارن -_-

من نمیگیرمت -_-
cry girl 
ب ننم بگم برام دبه بزاره:|
معنث و معنث میخواین ازدواج کنین ؟ :v
 سپاس شده توسط Mason ، || Mιѕѕ α.η.т || ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(23-04-2015، 20:27)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2015، 20:24)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2015، 20:21)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2015، 20:20)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2015، 20:18)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آمار پسرانی که دست به خودکشی زدن بیش از حد بالاست .. برا همین تعدا این موجودات دوست داشتنی و نفرت انگیز کم شده است :|
 ن دیه:v
اشتباه نکن
دلیلش ی چیز دیگس ک جاش نی اینجا بگم:>

زن شهرام میشم:v

حالا من میخوام آبروداری کنم اینا نمیزارن -_-

من نمیگیرمت -_-
cry girl 
ب ننم بگم برام دبه بزاره:|
معنث و معنث میخواین ازدواج کنین ؟ :v

تو که ازدواجت مذکر و مذکر بود ._.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mr.Robot ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(23-04-2015، 20:26)✯ѕтαя gιяℓ✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکس پسرعموی داداش همسایه شون رو میزارن :|
عکس خودشون ن :v
این دو حالت داره
1 یا خیلی خوشگلن میترسن چشم بخورن Rolleyes
2 یا خیلی فاجعن روشون نمیشه :|  Big Grin
 سپاس شده توسط Mason ، || Mιѕѕ α.η.т ||

عکس نوزاد ها و فامیا های خودتان دو اتاق شخصی خودشان |:
 سپاس شده توسط || Mιѕѕ α.η.т || ، Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان