موضوعها: 111
سپاس ها 10084
سپاس شده 9084 بار در 4137 ارسال
حالت من: هیچ کدام
کبوتر:
شماسمبلی ازرویکردهرچه پیش آیدخوش آیدهستید. اطرافتان هراتفاقی بیفتد،خوشایندیا ناخوشایند به حالتان فرقی نمی کند. درحقیقت هرجا میروید شادی رامی پراکنید. راهبری جمع دوستان همواره بعهده شماست وبه وقت نیازدرتسلی بخشیدن به افرادمهارت بالایی دارید. از ریاکاری بیزاریدوازافرادریاکار دوری می کنید،آنهاجایی درزندگیتان ندارند. درکارتان بسیارمنظم واهل حساب وکتاب هستید. بنابراین هیچ وقت باانباشتگی وبه تعویق افتادن کارمواجه نمی شوید. ولی آگاه باشید:خیلی زود دردام عشق گرفتارمی شوید.
موضوعها: 26
سپاس ها 61
سپاس شده 1218 بار در 438 ارسال
میمون:
بسیارکم حوصله وعصبی دلتان می خوهدهرکاری باسرعت هرچه تمام ترانجام شود. اساساًفردی بی شیله پیله بوده وعاشق این هستیدکه کانون توجه قراربگیرید. ازاین رهگذر،منحصربه فردو بی مانندهستید.
موضوعها: 7
سپاس ها 425
سپاس شده 332 بار در 183 ارسال
موش:
تاحدی شیطان، ناقلاوبازیگوش - برق بازیگوشی درچشمانتان همان عاملی ست که موجب گیرایی وجذابیت بالای شمادرنزداطرافیان ودوستان می شود. بسیارشوخ طبع وبامزه.پس تعجبی نداردکه مردم خواهان همکاری شمابوده وچشم انتظارحضورتان درتمام فعالیتهای گروهی می شوند. ازسوی دیگرحساس ودل نازک هستیدکه این یکی ازنقاط ضعفتان است. مردم مجبورند هنگام حرف زدن باشما،درانتخاب کلمات بسیاردقیق و سنجیده عمل کنند. خدابه دادکسی برسدکه هنگام روبروشدن باشما با کلمات بازی کند!
دخیییخن خخخ
اونـــیـــ کِـــ میـــبـخشـــه یـــه مِهرَبونـــِ
وَاـــی اونـــیـــ کِـــ فرصـــتِ دوبـــارِه مـــیدِه
~~~~~~~ یـــه اَحمـــقـــِ ~~~~~~~
موضوعها: 3
سپاس ها 515
سپاس شده 199 بار در 143 ارسال
بسیارکم حوصله وعصبی دلتان می خوهدهرکاری باسرعت هرچه تمام ترانجام شود. اساساًفردی بی شیله پیله بوده وعاشق این هستیدکه کانون توجه قراربگیرید. ازاین رهگذر،منحصربه فردو بی مانندهستید.
دخیخا
ببین خواهرم....
اوسکوله عشق لَـش
به نفعته ازاین بیشتر ندی کش که تش
میــ ـرینم بهت جوری که بشه سرتیتره خبر
جوری که جرعت نکنه جوگیر شه طرف !
موضوعها: 15
سپاس ها 427
سپاس شده 584 بار در 169 ارسال