امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 3.94
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گزارش مشکلات فنی در انجمن !!

(19-04-2015، 12:03)★♕NIGHT STAR♕★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2015، 11:59)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2015، 11:42)★♕NIGHT STAR♕★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.

من یهـ مدتی هست که توی تالار عکس های خوانندگان نمیتونم پست بزارم یعنی اون گزینه ای که برای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایجاد موضوع جدید  هست برای من نمایش داده نمیشه

بعد تو هم پست هایی که توی این تالار زده شدن هم نمیتونم نظر بدم با اینکه موضوع بسته نشده قسمت پاسخ سریع هم برای من نمایش داده نمیشه|:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/ax_99cfd.png

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/axx.png

عکس هآی خوآنندگآن بسته شده (:
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Capture1_3238e.png

چرا بستهـ شدهـ؟؟؟

به دلیل محدودیت های هیلترینگ:-) 

یه مدت بسته شده
پاسخ
 سپاس شده توسط мoвιɴα т ، L²evi
آگهی
من تازه عضو شدم
ولی نمیتونم پیام خصوصی بدم با اینکه 21 ارسال داشتم!!!
ولی وقتی میخوام پیام بدم میگه باید حد اقل20ارسال داشته باشم!!!!
پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi
(01-05-2015، 14:27)A.R.A.S.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تازه عضو شدم
ولی نمیتونم پیام خصوصی بدم با اینکه 21 ارسال داشتم!!!
ولی وقتی میخوام پیام بدم میگه باید حد اقل20ارسال داشته باشم!!!!

شُمآ 10 ارسآل دآرید برآی همین نمیتونید (:
احتمآلا اون21 ارسآلی که دآشتید اسپم بوده و پآک شده (:
Lινє ιη ѕυcн α ωαу тнαт ιƒ αηуσηє ѕρσкє вα∂ℓу αвσυт уσυ
ησ σηє ωσυℓ∂ вєℓιєνє
پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi
سلام
من یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی میام پروفایل کسی گزینه هایی که جدید گذاشته شده مثل افراد بازدید کننده و لیست دوستان و اطلاعات کاربر...
هرچی کلیک میکنم روشون باز نمیشه
لطفا رسیدگی کنین.

گزارش مشکلات فنی در انجمن !! 42

پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi
(02-05-2015، 15:19)احسان 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
من یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی میام پروفایل کسی گزینه هایی که جدید گذاشته شده مثل افراد بازدید کننده و لیست دوستان و اطلاعات کاربر...
لطفا رسیدگی کنین.

مشکلی وجود نداره!
..

[ ᴇvɪʟ ]
사람들의 수용을 위해 사는 경우, 거절로 죽을거야 

..
پاسخ
 سپاس شده توسط احسان 77
(02-05-2015، 17:02)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2015، 15:19)احسان 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
لطفا رسیدگی کنین.

مشکلی وجود نداره!

پس چرا برای من اینجوری میشه؟؟؟
من با گوشی میام ممکنه مشکل از گوشیم باشه؟

پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi
(02-05-2015، 17:38)احسان 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چرا برای من اینجوری میشه؟؟؟
من با گوشی میام ممکنه مشکل از گوشیم باشه؟

احتمالاً مرورگری که استفاده می کنید JavaScript ساپورت نمیکنه ..

آخرین نسخه Google Chrome رو نصب کنید !
پاسخ
 سپاس شده توسط L²evi
مرورگرم Google chrome هست
همینجوریه و حتی روی شکلکای پیام خصوصی کلیک میکنم اونا رو هم نمیاره.

پاسخ
وارد Setting بشید :

Site setting >> مطمئن بشید که JavaScript تیک خورده .. 
پاسخ
 سپاس شده توسط ERF@N ، L²evi
ی مـُشـکل ..
مـَن دوسـتامـو از لیـستـم حـذف نمـیکـُنم خـودش خـود ب خـود حـذف مـیشـه ._.
چـیکـار کـنم ..؟؟
از چـن نـَفـر دیگ پـُرسـیدم اونـا هـَم هـمیـن مُـشکـِل رو دارن :/
پاسخ
 سپاس شده توسط мoвιɴα т ، ( lιεβ ) ، sϻσκε ϐσψ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Question مشکلات موجود در سایت بازی ها
  مشکلی در انجمن پیش اومده لطفا مدیران و...

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان