میزارم بخوابه تو خواب موهاش کوتاه میکنم کلا کچلش میکنم

|
اگه میدیدی شب نفره قبلیت پیشت خوابیده ... نسخه سوم |
||
میزارم بخوابه تو خواب موهاش کوتاه میکنم کلا کچلش میکنم
![]()
03-05-2015، 18:12
وقتی خوابید ی پارچ آب میریزم رو سرش در میرم
ای بابا فازت چیه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مارال512
موهای من کوتاهِ
کچل کنی باید خودت مو توسرم بکاری چون قراره تولد بگیرم! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ℙ@я☤ᾔ@ℨ آخه کی من با تو یا تو با من مثل آدم با هم حرف زدیم که این دومیش باشه؟ من فاز خاصی دارن!
خب وقتی تو آدم نیستی چطوری مث آدم باهم بحرفیم
بعدشم فهمیدیم بابا تولدته دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مارال دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. 512
03-05-2015، 18:13
خخخ
میزارم بخوابه یه لیوان اب میزارم بالا سرش بیدار شد اب بخوره
03-05-2015، 18:14
بخواب...دعوا نکن
03-05-2015، 18:15
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ℙ@я☤ᾔ@ℨ زر نزن! فرنوش بخواب عزیزم
03-05-2015، 18:17
تو بزن سود کنی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مارال512
03-05-2015، 18:18
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ℙ@я☤ᾔ@ℨ بازم من و تو شروع کردیم اه! من با تو کار ندارم تو هم با من کاری نداشته باش!
03-05-2015، 18:19
بس کنید اخطار میگیرید ضد حال میشه
نساااااااااااا تولدت مبارک...تولدته؟ | ||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|