موضوعها: 232
سپاس ها 4439
سپاس شده 6004 بار در 1911 ارسال
حالت من: هیچ کدام
زن متولد اسفند
1-مجبورش نكنيد براي مدت زمان طولاني روي يك موضوع بخصوص تمركز كند.
او به آساني از اين وضع خسته مي شود و تغيير را دوست مي دارد.
2-در مورد مسايل مربوط به لباس پوشيدن و طرز رفتار خود بي دقتي نكنيد و بر سر موضوعات بي اهميت بااو دعوا نكنيد.
3-مكالمه را به خود اختصاص ندهيد.او دوست دارد آزادانه درباره خودش سخن بگويد.
4-از رفتار غير عادي اجتناب كنيد و به عقايدش در مورد پاكدامني و تقوا بي احترامي نكنيد و آنها را قديمي تلقي ننماييد.
5-به علت زن بودنش او را محدود نكنيد او قويا به تساوي بين زن و مرد اعتقاد دارد.
❤Whatever you are, be a good one.
موضوعها: 22
سپاس ها 1337
سپاس شده 345 بار در 188 ارسال
زن متولد شهريور
1-از عصباني شدن و از كوره در رفتن اجتناب كنيد,او آرام و وقار را تحسين مي كند.
2-از انتقادهاي او ناراحت نشويد,زيرا او به طرف كمال حركت مي كند,هم براي خودش و هم براي شما.
3-بدون مشورت با او تصميمي نگيريد.او دوست دارد اظهار نظر كند و احساس كند كه براي شما مفيد است.
4-زماني كه حس مي كنيد خودش شخصا ميل به فاش كردن بعضي مسايل ندارد سعي نكنيد در زندگي خصوصي او كنجكاوي كنيد.به ياد داشته باشيد كه مهرباني و همدردي براي او خيلي بيشتر از تجملات و هداياي گرانبها ارزش دارد.
روزگاریست شیطان فریاد میزند: آدم پیدا کنید سجده خواهم کرد...
موضوعها: 0
سپاس ها 11
سپاس شده 36 بار در 25 ارسال
زن متولد مرداد
1-از لباسهاي او,دوستانش,شخصيتش يا خانه اش انتقاد نكنيد.
2-از بحثهاي مذهبي و سئوالهاي مربوط به خانواده اش خودداري كنيد.
3-سعي نكنيد بر او مسلط بشويد...مواظب باشيد كه عقايد خود,دوستان خود,ورزشهاي مورد علاقه خود و ترجيحات خود را در مورد موضوعات مختلف,به او تحميل نكنيد.
4-با او دعوا و غرغر نكنيد.از آنجايي كه او از طفره رفتن عصباني مي شود هميشه با او صادق و راستگو باشيد.
زنده باد مرداد

کسی با من دوست میشه
موضوعها: 2,495
سپاس ها 1163
سپاس شده 3092 بار در 1620 ارسال
زن متولد مرداد
1-از لباسهاي او,دوستانش,شخصيتش يا خانه اش انتقاد نكنيد.
2-از بحثهاي مذهبي و سئوالهاي مربوط به خانواده اش خودداري كنيد.
3-سعي نكنيد بر او مسلط بشويد...مواظب باشيد كه عقايد خود,دوستان خود,ورزشهاي مورد علاقه خود و ترجيحات خود را در مورد موضوعات مختلف,به او تحميل نكنيد.
4-با او دعوا و غرغر نكنيد.از آنجايي كه او از طفره رفتن عصباني مي شود هميشه با او صادق و راستگو باشيد.
موضوعها: 900
سپاس ها 35287
سپاس شده 53137 بار در 19669 ارسال

یعنی دقیقا همینه
زن متولد شهريور
1-از عصباني شدن و از كوره در رفتن اجتناب كنيد,او آرام و وقار را تحسين مي كند.
2-از انتقادهاي او ناراحت نشويد,زيرا او به طرف كمال حركت مي كند,هم براي خودش و هم براي شما.
3-بدون مشورت با او تصميمي نگيريد.او دوست دارد اظهار نظر كند و احساس كند كه براي شما مفيد است.
4-زماني كه حس مي كنيد خودش شخصا ميل به فاش كردن بعضي مسايل ندارد سعي نكنيد در زندگي خصوصي او كنجكاوي كنيد.به ياد داشته باشيد كه مهرباني و همدردي براي او خيلي بيشتر از تجملات و هداياي گرانبها ارزش دارد.