امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¤گفتگو آزاد نسخه238¤

سلام ملت (: 
 سپاس شده توسط Interstellar ، مـآسیـس
آگهی
(11-05-2015، 19:19)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلـآمـ ملیکــآ..

خوبی مـآهـآن .-. ؟
 سپاس شده توسط Interstellar
(11-05-2015، 19:23)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2015، 19:19)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلـآمـ ملیکــآ..

خوبی مـآهـآن .-. ؟

آره..

تو خوبی؟
من سحر ميخوام -.- من روُژينا ميخوام -.- من گيتي ميخوام -.- هعي .. تازه مريم و لعيا هم ميخوام -.-

:|
# اِلون فور اِور .-.
¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 89
(11-05-2015، 19:22)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ملت (: 

سلآم امیر بود اسمِت =| ؟

(11-05-2015، 19:23)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2015، 19:23)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلـآمـ ملیکــآ..

خوبی مـآهـآن .-. ؟

آره..

تو خوبی؟

منم خوبم .-.

(_ _*)
 سپاس شده توسط Interstellar ، Mr.Robot
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=176160
نمونه یه بارزه یه *نه |:
خیلی مظلومانست رفتن عرفان
خدایی رپر خوبی بود بیچاره تو این چند سالی ک پیگیر کاراش بودم یادم نمیاد با کسی درگیر شده باشه
ادم منتقدی بود اما انتقاداشو تو موزیک وارد نمیکرد
این جمعه اسعت نه باش مصاحبه دارن
تریلر و دیدم بغضم گرفتم._.
هعی..
(11-05-2015، 19:28)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی مظلومانست رفتن عرفان
خدایی رپر خوبی بود بیچاره تو این چند سالی ک پیگیر کاراش بودم یادم نمیاد با کسی درگیر شده باشه
ادم منتقدی بود اما انتقاداشو تو موزیک وارد نمیکرد
این جمعه اسعت نه باش مصاحبه دارن
تریلر و دیدم بغضم گرفتم._.
هعی..

چرا انقد خودتو مهم میکنی؟؟ :|||

نه ولی خدایی آره..
عجب :|
خدافظـ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان