امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¤گفتگو آزاد نسخه238¤

(12-05-2015، 19:35)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2015، 19:32)PrInceSs~AloNe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2015، 19:29)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلـآمـ مرآسـا و

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ற!sS~saЋİ

:||

__

خدافظـ

هـ وسـط اسمـمـ ـو جـ ـا گـذاشتـی >_<

(12-05-2015، 19:31)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهر آسا

چرا>؟

نسا

علیک!

دعـ ـوا گـرفــتـ ـم ..
چرا؟با کی >؟
منم انقد دعوا میکنم!

با هم کلاسیم
اونا ب من و 3 نفر دیگ دیروز از ما خواهش کردن بریم تو گروهشون
امروز ما داشتیم میرفتم با اونا توی ی آلاچیق بعد مارو راه ندادن
منم گفتم:شما اومدین پیش من از من خواهش کردن ک با شما باشم
بعد گفتم: من مهرآسا نیستم اگه با شما حرف بزنم
حالا بر گشتم دیدم مدیر پشتم بود
حالا بد بختی اینه داشتم داد میزدم با صدای بلند
 سپاس شده توسط ℱΔℛNOOSℋ ℬOZORG
آگهی
(12-05-2015، 19:38)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2015، 19:38)دختر تنها12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرنوش 
خوبی؟

از این بهتر نمیشم! Heart

تو خوبی؟

اره خوبم

چه خبر؟ Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(^~^)
(12-05-2015، 19:39)PrInceSs~AloNe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2015، 19:35)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2015، 19:32)PrInceSs~AloNe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2015، 19:29)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلـآمـ مرآسـا و

ற!sS~saЋİ

:||

__

خدافظـ

هـ وسـط اسمـمـ ـو جـ ـا گـذاشتـی >_<

(12-05-2015، 19:31)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهر آسا

چرا>؟

نسا

علیک!

دعـ ـوا گـرفــتـ ـم ..
چرا؟با کی >؟
منم انقد دعوا میکنم!

با هم کلاسیم
اونا ب من و 3 نفر دیگ دیروز از ما خواهش کردن بریم تو گروهشون
امروز ما داشتیم میرفتم با اونا توی ی آلاچیق بعد مارو راه ندادن
منم گفتم:شما اومدین پیش من از من خواهش کردن ک با شما باشم
بعد گفتم: من مهرآسا نیستم اگه با شما حرف بزنم
حالا بر گشتم دیدم مدیر پشتم بود
حالا بد بختی اینه داشتم داد میزدم با صدای بلند
خخخخ
بعدش چی شد؟

(12-05-2015، 19:41)دختر تنها12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2015، 19:38)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2015، 19:38)دختر تنها12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرنوش 
خوبی؟

از این بهتر نمیشم! Heart

تو خوبی؟

اره خوبم

چه خبر؟ Big Grin

خخخ
خبری نیس Tongue
¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 99
 سپاس شده توسط |мιѕѕ мєняαѕα|
(12-05-2015، 19:41)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ

بعدش چی شد؟
رفتم پیش بقییه دوستام
تازه از خداشون باشه 4تا پیتزا داشتم با یک پرس کباب
اونا خودشون میخواستن یع غلط کاری کنن ب من نگفتم منم ی نفرو فرستادم بینه دارن چی کار می کنن بعد من رفتم ب مدیرمون گفتم
(12-05-2015، 19:44)PrInceSs~AloNe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2015، 19:41)farnoosh1394 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ

بعدش چی شد؟
رفتم پیش بقییه دوستام

ایول به خودم رفتی اهل شکم!

از این نوع آدما مثل اون دوستات زیادن....باید ازشون رد شد!
¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 99
 سپاس شده توسط |мιѕѕ мєняαѕα|
(12-05-2015، 19:44)PrInceSs~AloNe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ

بعدش چی شد؟
رفتم پیش بقییه دوستام

امضات قبلنا مال من بود -_-

سلآم اهآلی فلش :v
¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 99
(12-05-2015، 19:45)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ

بعدش چی شد؟
رفتم پیش بقییه دوستام

امضات قبلنا مال من بود -_-

سلآم اهآلی فلش :v

از وب آنیتا گرفتم
فعلا ..
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
خُب اونم اسکی رفته دیگه :v

رآستی آنیتآ کیه :|
¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 99
سلام  v:
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ρѕуcнσραтн
ای جان عجب دشمنی:/\
خوشم اومد..

حیف بچست:|||
اگه یکم بزرگتر بود بهتر بود._ 
 سپاس شده توسط CTG ، ρѕуcнσραтн

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان