امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¤گفتگو آزاد نسخه238¤

(12-05-2015، 21:58)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2015، 21:57)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2015، 21:46)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ حسی دارید ک من مدیر انجمنتونم؟._.

عه سلـآم :V

آخر سر خروج کردم رفتم تو پروفش -_-

(12-05-2015، 21:40)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

(12-05-2015، 21:40)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2015، 21:35)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوال منو با سوال جواب نده بز:>
ریحانه._.

َ
سوآلتو بآ سوآل جوآب میدم گوَزن  :>

بی سوآد -_-
تو مشکل اخلاقی داری من بات صحبت نمیکنم رییحانه:V

نهـ تو کم اوردی آخهـ خز :V

(12-05-2015، 21:39)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2015، 20:54)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهـ جون خودم مآ تآحآلا بآ هم حرف نزدیم بودیم کهت بخوآم اسمتو بپرسم :|
زیرش نزن -_-

حرف زدیم  4fvf

کـِـی -_- ؟
افتخار نمیدم:V

کم اُوُردی :VVVV
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
آگهی
(12-05-2015، 21:39)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2015، 20:54)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیرش نزن -_-

حرف زدیم  4fvf

کـِـی -_- ؟
نمیدونم فقط میدونم تو گ.آ بودیم 25r30

نظرتون چیه اینو بزارم امضام بشه سه تآ .-.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/r1vw95nllp0px0k5ictj.png

من برم خدافس .-.
¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 108
(12-05-2015، 22:01)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیرش نزن -_-

حرف زدیم  4fvf

کـِـی -_- ؟
نمیدونم فقط میدونم تو گ.آ بودیم  25r30

نظرتون چیه اینو بزارم امضام بشه سه تآ .-.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/r1vw95nllp0px0k5ictj.png

نهـ نبودیم من یآدمهـ :V

_____

عجقمو ♥.♥

بزآ بزآ ._.
(12-05-2015، 21:58)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2015، 21:54)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ار ب خاطر ازدواجش دارع میره با ی دختر ب نام شادی فک کنم همچین چیزایی بود اسمش
آخه چِ ربطی بِ ازدواجش داره .. ؟

ینی نمیتونه هم متاهل باشه هم بخونه :|

حتما میخواد ی کاری انجام بده تا بتونه خرج خانواده رو در بیاره
و وقتی خواننده باشه حاشیش زیاده و نمیتونه..
من عـآشق سیـآ شدم اصن!
خیییلی خوبههه صدآآش >_<
*_*
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(12-05-2015، 22:10)~Mahnaz~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عـآشق سیـآ شدم اصن!
خیییلی خوبههه صدآآش >_<
*_*

اون اهنگ دخترا گریه نمیکنن طرف خیلی باحال میرقصید هضم کردم._.

قبل نوینسدکی:|
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=219379&pid=2834158#pid2834158

ریحانه بیا خ:||
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Berserk
(12-05-2015، 22:11)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2015، 22:10)~Mahnaz~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عـآشق سیـآ شدم اصن!
خیییلی خوبههه صدآآش >_<
*_*

اسم دخـدره مدیسون زیگلره و 12 سـآلشه ._.
آهنگ elastic heart و chandelier خیلی معرفـن از آهنگـآش ^_^  
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr

من عـآشق سیـآ شدم اصن!
خیییلی خوبههه صدآآش >_<
*_*

شک دآشتی -.- !؟
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
سپاس شده 14285 بار در 8025 ارسال
حالت من: هیچ کدام
:||
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(12-05-2015، 22:11)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عـآشق سیـآ شدم اصن!
خیییلی خوبههه صدآآش >_<
*_*

قبل نوینسدکی:|
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=219379&pid=2834158#pid2834158

ریحانه بیا خ:||

بآعشع :V
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان