امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

¤گفتگو آزاد نسخه238¤

(13-05-2015، 19:36)✿ ɓℓąƈҡ ɠïŗℓ ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو دگ  .. شورشو در آوردی __

یک ساعته داره بای بای میکنه  :|

_

فظ

مای بیبیم رو نمیخوا عوض کنی:V
خدافظ اقا من برم الاناست ک سارا با جارو بیفته دنبالم:>
 سپاس شده توسط Mason
آگهی
(13-05-2015، 19:35)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ-_-
برنامتون خوب بود تو مجریش رفت(مجری استعاره از امیر._.)

(13-05-2015، 19:34)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2015، 19:31)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2015، 19:30)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2015، 19:29)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تورو نگفتم بز:|
تو خواهر گلمی عزیز^_^
ایین مدییرای جدید ک میان تو گ.آ نمیشناسمشون میترسم حرف بزنم اخطار بگیرم برا همین میرم._.

بشین سر جات اگه اخطار بدن

خودم لغوش میکنم ( .. )

برم بابا چشم دارع کور میشه._.

(13-05-2015، 19:31)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2015، 19:29)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خواهر گلمی عزیز^_^
ایین مدییرای جدید ک میان تو گ.آ نمیشناسمشون میترسم حرف بزنم اخطار بگیرم برا همین میرم._.
پسرم مدیرا که لولو خورخوره نیستن که ازشون بترسی

:|||||||||||||||||||||||||
:|
||||||||||||||||||||||||||||:

^_^

بخدا اگع از مدیرا میترسیدم مهرزاد اونطوری اذیت نمیکردم ب سحر هم نمیگفتم بز:VVVVV

:>

امیر حیف امروز حالم خوبه
¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 135
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، ∆ MeRzaD ∆
(13-05-2015، 19:35)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2015، 19:29)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2015، 19:24)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2015، 19:23)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممممم
کسی هست؟؟

سلام Heart

¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 135

چطولی؟

عالی (:

کیانا امضاتو مثل من لینک بزار

راستی فردا بهت زنگ میزنم تا حرف بزنیم ._.
اونوقت بقیه امضامو چه کنم...امضا من مثل تو کم نی
باشه Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin 
ایول
کی؟؟؟؟؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s5.picofile.com/file/8128023950/IMG_7696.gif
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
PISHY
¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 135

¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 135

*.*
 سپاس شده توسط Navisa.
(13-05-2015، 19:35)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ-_-
برنامتون خوب بود تو مجریش رفت(مجری استعاره از امیر._.)

(13-05-2015، 19:34)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2015، 19:31)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2015، 19:30)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خواهر گلمی عزیز^_^

بشین سر جات اگه اخطار بدن

خودم لغوش میکنم ( .. )

برم بابا چشم دارع کور میشه._.

(13-05-2015، 19:31)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خواهر گلمی عزیز^_^
پسرم مدیرا که لولو خورخوره نیستن که ازشون بترسی

:|||||||||||||||||||||||||
:|
||||||||||||||||||||||||||||:

^_^

بخدا اگع از مدیرا میترسیدم مهرزاد اونطوری اذیت نمیکردم ب سحر هم نمیگفتم بز:VVVVV

تو منو اذیت میکنی ؟ ._. .. 

شِت ._. .. 
 سپاس شده توسط Mason ، PISHY ، tyjtfhdhr ، Navisa.
نقل قول: خدافظ اقا من برم الاناست ک سارا با جارو بیفته دنبالم:>
اینم رفت قاطی مرغا ._.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، PISHY ، tyjtfhdhr ، Navisa. ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(13-05-2015، 19:38)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2015، 19:35)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2015، 19:29)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2015، 19:24)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2015، 19:23)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممممم
کسی هست؟؟

سلام Heart

¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 135

چطولی؟

عالی (:

ایول
کی؟؟؟؟؟

¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 135

دیروز با لباس مدرسه
نشستم پشت تلفن با دوستم 2 ساعت حرفیدم

مرض کم بود حرف زدن پیدا کردم  elec

فرق نداره فردا وقتی از مدرسه اومدم ..

حدود 4 ، 5
¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 135
(13-05-2015، 19:43)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2015، 19:38)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Heart

¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 135

چطولی؟

عالی (:

ایول
کی؟؟؟؟؟

¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 135

دیروز با لباس مدرسه

حدود 4 ، 5
باشه ^_^

سحر

من امروز متوجه شدم من تو اهنگ و موسیقی و فیلم و سینما فقط استعداد موضوع گذاری دارم

بعضی وقتا هم تو بخش بازی

تو بقیه بخشا بلد نیستم موضع بزارم (اگ بزارم هم خیلی کم)
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

امضام خوب شد؟
PISHY
¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 135

¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 135

*.*
 سپاس شده توسط Navisa.
و بآز هم من !
 سپاس شده توسط Navisa. ، Spell †
های خوشکلاkaffe2
Channel
 سپاس شده توسط Navisa. ، || Mιѕѕ α.η.т || ، Spell †
(13-05-2015، 19:45)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2015، 19:43)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطولی؟

عالی (:

ایول
کی؟؟؟؟؟

¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 135

دیروز با لباس مدرسه

حدود 4 ، 5
باشه ^_^

سحر

من امروز متوجه شدم من تو اهنگ و موسیقی و فیلم و سینما فقط استعداد موضوع گذاری دارم

بعضی وقتا هم تو بخش بازی

تو بقیه بخشا بلد نیستم موضع بزارم (اگ بزارم هم خیلی کم)
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

امضام خوب شد؟

بیخی اصلا مهم نیس (:

اره امضات عالیه

(13-05-2015، 19:52)Mïņ̃†êR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های خوشکلاkaffe2

خوش اومدی شیوا
¤گفتگو آزاد نسخه238¤ 135
 سپاس شده توسط Spell † ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان