15-05-2015، 14:50
(15-05-2015، 14:46)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 14:42)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 14:37)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 14:33)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون موقع من 4 تا زن و کنترل میکردم ._.
(15-05-2015، 14:30)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زندگی ._.
آفرین ._.
مثل اینکه قبلا در این موقعیت قرار گرفتی ! :hiccp:
خُ بقیش ؟ ._.
اون موقع تنها پسر گ.آ من بودم ._.
گونه یه نایاب بودم همه منو رو هوا میزدن :>
طلــآق دآدی ؟! =O
(15-05-2015، 14:38)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ی نگا به آینه بینداز ._.*
من ؟ مُخاطب ؟ بگو به حضرت عباس =O !
باز تسبیحت گمشده ؟ :|
عه عه عه =|
تـو روز روشن تــو چشـآی من نگــآ میکنهـ دروغ میگهـ =||
از صبح دآرم ذکـر میگم بـآش ـــ ـــ*
××
به جدیدترین عضو انجمن، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فیض اباد ، خوشآمد میگوییم.
چشای باباغوریت همه جا رو نگاه میکنن جز من ــ ــ *
نخیرمـ :\ تسبیحت اینجاس دست من .__.
نکنه زاپاس داری ؟ :|
تــو همین دیروز دنبـآل مخـآطب نبـودی پلشت ؟ O_O
خــآک بر سر کــآفر ، تسبیحم دست تــو چیکــآر میکنهـ ؟ :|