15-05-2015، 21:31
(15-05-2015، 21:25)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 21:23)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 21:19)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 21:18)FᗩR!Mᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آدم بی اعتنــآ =||
:>
منو میگه :>
شتـر تــآنـژآنت رُ از امیـر پرسیدم =|
روم نشد عرضم بپـرسم ! تـو بگـو عرض چیس ؟!
چـرآ دآشتـی میمردی ؟!
تانژانت ینی قد کوتاه ._. چاق ._.
عُرضه :4fv: !!
عرضه دیگه :V
مثلا میگن تو عرضه ی نداری دماغتو بکشی بالا :|
(15-05-2015، 21:21)mobinamahro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 21:14)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 21:09)mobinamahro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2015، 21:05)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بله..
بمـ نمیاد :| ؟
تازه ریشمـ دراُوردمـ :||
من ؟ O_O
دروغ نگو اشگول :/
حتما یکی دیگه بوده ..
اونو ولی کن اصن :V
بچه بسیجی بود با توگشت این بلاها سرش اومد -_- !
سازمان دفاع از حقوق حیوانات (دی )
ریش؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
حالا کاپیتان بلکو خالی بستم فری بهم داد اولین بار
تو گوشی منو چک کن گوشی نرگسو هم چک کن.....
مال من از اولش تا آخرش دعوا و کل انداختنه
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ پژمان یادته؟
رفیق فاب جیمی شده
جیمی هم ب زبون اورد بعد گف فهمیدم صدا نکره یکی ا رفیقات بوده هیچی دیگ آب شدم رفتم تو زمین...اینجا زمینه آی لاو یو پی ام سی
تا روی خشتک (((: !
فری ؟ کدوم فری ؟
فریال منظورته ؟
تو با اون میگردی ؟ o_______o
کی ؟ چی ؟![]()
من نه جیمی میشناسمـ نه پژمان.. !
الو عشقمـ فدات شمـ الهی :VVVVV
قشنگ قهوه ایمـ کرد کصافط -_- .. !
حناق و فریال
منظورم فرانکه(نه اون دیوونه پیش خودمون)
گفتی فدا صدات
خخخخخ اگه کامنتای اینستاشو ببینی