امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 239

(16-05-2015، 18:10)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:10)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمـ ..

هومـ ..

:|

هامـ :|

_

سلامـ هانی (: !

چ خبرا مرضی ؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
نقل قول: و چرو یهو نیکوتین بدنت میاد پایین-_-
خو ی بسته سیگار بگیر پیشت بزار دیگه-_-
از مردم ازاری لذت میبرم ._.
گفتگوی آزاد 239 16
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Brooklyn Baby
(16-05-2015، 18:15)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:12)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:11)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:10)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:08)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابایی در کار نیست منو سحر ب طور ی نیروی کاملا طبیعی ب هم جذب شدیم
بعد داشتیم دنبال غذا میگشتیم تورو تو جوب پیدا کردیم ی گربه کلتو داشت میخورد:|
الان هم معلوم شده ک مرضی تورو گذاشته بود تا بره برات کهنه بخره ب عنوان خواهر بزرگترت._>

فیلمش تخیلیه._.
کهنه؟:|||||
من از اون بچگی شعور داشتم خودم میرفتم دسشویی._.

آبجی ب قُربانت ما دستشویی نداشتیمـ ._.

همه ی کارامونو تو جوب میکردیمـ :|

سحر این رو هم قبول کنیم ب خاندانمون؟._>

مرضی جامون کمه و خانواده پر جمعیت شده ._.

هیم

ولی میتونی جای امیر باشی ..

تو هرگز خواهر خوبی نبودی:hlp:
من خاندانو ترک میکنم cry girl
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Navisa.
سلام D: -_-

سپاس شده توسط αѕтer ، Navisa. ، Ƒαкє ѕмιƖє
ملیکا غذا شترا چیه ؟

همون نوش جونم

هیم هامـ خخ
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mαяѕє
(16-05-2015، 18:16)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:10)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:10)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمـ ..

هومـ ..

هامـ :|

_

سلامـ هانی (: !

چ خبرا مرضی ؟

سلامتی ، خوبی ؟ D:
 سپاس شده توسط Mαяѕє ، αѕтer
(16-05-2015، 18:16)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:15)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:12)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:11)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2015، 18:10)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلمش تخیلیه._.

هیم

قبول میکنمـ ._.

تصویب شد .

امیر گمشو بیرون از خانواده :|

cry girl
لعنتیا._.
من میرم تو خانواده عرفان اصن._>
 سپاس شده توسط Navisa. ، Brooklyn Baby
عجب ..××!! :hiccp:
 سپاس شده توسط αѕтer
(16-05-2015، 18:16)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلمش تخیلیه._.

هیم

قبول میکنمـ ._.

تصویب شد .

امیر گمشو بیرون از خانواده :|

امیر بیا برای اخرین بار بغلت کنم

+--( .. )--+

p336

خب خوش حال شدیم ._.

مرضی :>
گفتگوی آزاد 239 16
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Mαяѕє ، Brooklyn Baby
(16-05-2015، 18:17)вєѕт αѕтєя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملیکا غذا شترا چیه ؟

همون نوش جونم

هیم هامـ خخ
آره مث غذای تو-ــ-
 سپاس شده توسط αѕтer

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان