امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد 239

(18-05-2015، 19:27)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2015، 19:26)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2015، 19:24)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2015، 19:22)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2015، 19:15)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیــتــآ ..

مــرسی -ـــ-

عزیزم...^_^
رآحت باش
من دیگه اونجآ نمیرم چنتا سایت دیگه پیدآ کردم:|

اصن میدونی من وآس چی میگمـ مـرسی؟؟-ــ-
به خاطر حرف منبع دیگ:/
پَ چی؟

منبــع ../!
نه بـآبــآ ..

نمیــدونمـ چرا لیست دوستــآمـ خود به خود حذفـ میشهـ ..؟!-ــ-

من دوستام ی بار کامل پاکیده شد.............
قبول کن=)
خدافس
آگهی
(18-05-2015، 19:29)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزلـ ..

زنگـ بزنمـ مآمآنتـ ..؟!=)
چرا زنگ بزنی ؟ O_O
 سپاس شده توسط Mαяѕє
سلـآمـ ._.
 سپاس شده توسط Spell †
(18-05-2015، 19:31)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2015، 19:29)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزلـ ..

زنگـ بزنمـ مآمآنتـ ..؟!=)
چرا زنگ بزنی ؟ O_O

حــآلآ وآسآ زنگـ بزنمـ ..

سـلآمـ رهـآ ..
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc
آقا اصن من اینجآ چیکآ میکُنمـ ._. ؟

من الان باید تآ فصل 5 ریآضی ُ خوندخه باشم |: !

خُدافف ._.
سـلـامـ ملیکآ V:

+
(18-05-2015، 19:35)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـامـ ملیکآ V:

+

چـطـوریـ ..!

غزلـ !!؟؟تــرسیدیـ =))
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc
(18-05-2015، 19:37)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2015، 19:35)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـامـ ملیکآ V:

+

چـطـوریـ ..!

خوبمـ |: !

U ? ._.
 سپاس شده توسط Mαяѕє
(18-05-2015، 19:39)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2015، 19:37)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـامـ ملیکآ V:

+

چـطـوریـ ..!

U ? ._.

خوبمـ ..

چ خلوتـ شٌد-ــ-
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc
(18-05-2015، 19:40)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2015، 19:39)×яɒнɒ× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـامـ ملیکآ V:

+

چـطـوریـ ..!

U ? ._.

خوبمـ ..

چ خلوتـ شٌد-ــ-

هومممـ .. فرار کردن ^_^_^

+

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×яɒнɒ× ، 1 مهمان

مهمون داریمـ (: ! cof
 سپاس شده توسط Mαяѕє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان