30-05-2015، 12:31
(30-05-2015، 12:28)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2015، 12:25)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بله بله ._.
(30-05-2015، 12:24)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو دیوثی چون بآ ی دختر اینجوری برخورد نمیکنن:/
(30-05-2015، 12:21)✘✘ SiLhOuEtTe✘✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-05-2015، 12:20)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
._____________.
وآهآی ملیکآ عکس سلنُ گذاشتی^__^
از ریحآنآ دل کندی:|
(30-05-2015، 12:19)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با جفتتون(:
ای بابا منو گیر اوردیا ._.
من کارم زیاده میفهمی زیاد =)
باشه صبر کن خوب تو هم میری ده ساعت بعد میای ._.
با منی یا با دخترع ؟ ._.
دیوثآ
خیلی ممنونم ._.
الان من چرا دیوثم ؟=)
اخیش ولم کرد ._.
دختره ام دیوثه چون اومده ____تورو میکنه:|
بله دختره که صد درصد هست =)
بعد یک سوال فنی چجوری باید برخورد کرد با افرادی که تقوا و ایمان را ریشه کن میکنند ؟ و به جنس مخالف پیشنهاد میدهند =)
الکی مثلا من سرباز خدام ._.
من پسر کلا پاکیم تا حالا دست به دخدر مردم نزدم میفهمی ؟ =)
بآز اینو جَو گرفت چِرت گفتنش شروع شد^__^