(31-05-2015، 12:42)∆ MeRzaD ∆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره تو کندیش :|
(31-05-2015، 12:41)S R U H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چقدر حال میده همه رو به جون هم بندازی
بعد کسی کاری باهات نداشته باشه
^_^
سروش جون دادا تارا خوبه ._. ؟
:>
(31-05-2015، 12:41)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2015، 12:40)∆ MeRzaD ∆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو سوراخ دیوار ._.
(31-05-2015، 12:38)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2015، 12:36)∆ MeRzaD ∆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم حقیقتُ گفتم (..)
حقیقت بره تو .. :|
بره تو دیوار ._.
یا تو آسفالت ._.
آره ؟ .-.
دیوار شما سوراخ داره ؟:|
بیخی :|
(31-05-2015، 12:43)Mᴏsᴇs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه من چی گفتم ؟ >_<
(31-05-2015، 12:42)∆ MeRzaD ∆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2015، 12:41)S R U H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چقدر حال میده همه رو به جون هم بندازی
بعد کسی کاری باهات نداشته باشه
^_^
سروش جون دادا تارا خوبه ._. ؟
:>
(31-05-2015، 12:41)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-05-2015، 12:40)∆ MeRzaD ∆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو سوراخ دیوار ._.
(31-05-2015، 12:38)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حقیقت بره تو .. :|
بره تو دیوار ._.
یا تو آسفالت ._.
آره ؟ .-.
دیوار شما سوراخ داره ؟:|
بیخی :|
از اطلاعات شخصی سو استفاده نکنید :| ..
رزی من برای تو دارم :|
نقل قول: خدایی چقدر چرت شده اینجا!اصن تو چرا اینجایی ؟ :|
پسرای اینجا مثل بچه های 8 ساله حرف میزنن