31-05-2015، 8:46
نـــدا جونم تولـــدت مبارک عـــزیزم.
ایشالله دو ساله شی.خخخخ
ایشالله دو ساله شی.خخخخ
|
Birthday ! .. ^_^* |
||||||||||||||||||||||||||||||||
31-05-2015، 8:46
نـــدا جونم تولـــدت مبارک عـــزیزم.
ایشالله دو ساله شی.خخخخ
خــُ خُب خُب ..
![]() همهـ برینــ کنـآر .. :w14: ببینـ تـَوَلـــُدِ کیهـ ..!!:L13: نویسنــده ی فـرهنگیمــون .. :499: ندآآآآ جوووووون .. :hiccp: دوست خیلی خوبمـ ..^ـ^ :er3: اینـآرو نیگــآ .. ![]() تولد تولد تولدت مبارک...مبارک مبارک ..تولدت مبارک ![]() تولد تولد تولدت مبارک...مبارک مبارک ..تولدت مبارک ![]() تولد تولد تولدت مبارک...مبارک مبارک ..تولدت مبارک ![]() تولد تولد تولدت مبارک...مبارک مبارک ..تولدت مبارک ![]() تولد تولد تولدت مبارک...مبارک مبارک ..تولدت مبارک ![]() مباررررررررررررررررررک ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یکم نوشیدنی بخوریم ؟؟ بچه ها؟؟؟ کــآدوت((=== ![]() فکـــر میکنی تــوش چیهـ ..؟!! ![]() بــآزش کــردی دیگهـ ..!بفــرمــآ .. ![]() ![]() وامــآ کیکـ ..چقد کیک خریدمــآ ..! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() درینگـ درینگـ ..هـووپ هـآپ هیپ ..(: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قیــآفتو ..وقتی میفهمی من بُت تبریکـ گفتمـ ..===> :84: ![]() صدو بیست ســآله شی ..(:بعد پیــر شی من مسخـرت کنمـ .. :ag54: ولی خُب با این وجودهمسنیم باهم پیر میشمـ ..:دی•ــــ• بـَرآت سنگ تمومـ گذآشتمـــآ ..-ـــ^
31-05-2015، 14:24
تـولدت مبـآرک (:
31-05-2015، 15:11
آخی ^__^
نــدآ جیگـرو تــولدت مبــآرک عـزیزم ((= ایشـآلـآ 120 سـآلگیت ((=
31-05-2015، 18:34
وایی بچه ها غافل گیر شدم=)
فدای همتون مرسی♥ بهترین تولدی بود که داشتم♥(همراه شما دوستای گلم) دوستتون دارم مرسی:*♥
31-05-2015، 18:41
چ جشن باحالی بوده فقد منو دعوت نکرده بودین ا دیوار اومدم تو خونه-_-
31-05-2015، 18:56
اولا تولدتون مبارک ایشالا ک صد ساااااااااااااااااال زنده باشید
![]() بعدشم عکسا واسه من لود نشد ![]()
31-05-2015، 20:46
ندا گلی .__.
تولدت مبارک :| ^_^ ولی مث اینکه من یخوده دیر رسیدمـ :| ._.
31-05-2015، 21:59
ندا جونم تولدت مبارک عزیزم ^_^
ببخشید دیر رسیدم :v برات آرزوی بهترین هارو دارم عشقم ((:
31-05-2015، 22:08
hi!i!i!i!i
امروز تولد داریم ._. ندا یه سال بز تر شد :> اکس بزرگتر شد ._. تولدت هپی (: ایشالا اندازه ارسالات عمر کنی (:
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|