امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 241

بدرود:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه 241 108
آگهی
(03-06-2015، 12:33)SMoOoOoOoK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ملت :V

سلام ( ..)
             تو نباید کسیو مجبور کنی که بخوادت 
                  اونا خودشون باید تورو بخوان :> 
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(03-06-2015، 12:02)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 11:59)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 11:56)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه راه گم نکردم
 هیچکس خونه نیس به درس نخوندنم گیر بده

ول میگردم

منم خونه تنهام Big Grin

مامان بابام و خواهرم
حرم رفتن

نمیدونم من چرا همچین انگلی شدم

مامانم رفته مراقبته امتحان
بابام تهرانه
خاهرمم با مامانمه
منم همین الان از حموم اومدم Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه 241 108

گفتگوی آزاد نسخه 241 108
ماشالا همه نویسنده شدن جز من نگون بخت.. Sad
خیر سرم یه ساله عضوم فعالیتمم به جز موقع مدرسه ها خیلی زیاده
فلشم فلش قدیم
تا همین تابستون پارسال بچه ها فلش رو می ترکوندن..
خیلی حال میداد همه مث خونواده بودن
ولی حالا...
گفتگوی آزاد نسخه 241 108
(03-06-2015، 12:04)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 12:01)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 11:57)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 11:56)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 11:53)sufiy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود

سلام سویفتی ^_^

خخخخخ  Big Grin خوبی؟

خوبم خوبی؟

ممنون منم خوبم معرفی میکنین؟ Rolleyes

حانیه-حانی
14
مشهد

(03-06-2015، 12:05)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hanie directioner

یه سوال هانی یا حانی؟؟

(03-06-2015، 12:04)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 12:03)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 12:02)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 12:01)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامــ
خوبی؟

خوبمـ ..

تُ چطـوری ..

بلی خوبم

چه خبر؟

سلآمتی ملت(:

خودتو معرفی کُن ..

نسام تبریز

و تو؟

(03-06-2015، 12:05)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 12:02)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 12:01)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 11:59)مارال۵۱۲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

★ASAL-GIRL★

به به خوبی خانوم؟ ( *..)

اری تو چطوری؟؟

عالیم
خبری ازت نیست؟
فرنوش هست مارو نمیبینی؟(^~^)

امتحانه دارم مث ** میخونم

مگه می خونی؟؟

من هرچی بلد باشم با اون امتحان میدم روی کتابی الکی باز میکنم که مثلا خوندم! ( ..)

حانی
گفتگوی آزاد نسخه 241 108

گفتگوی آزاد نسخه 241 108
(03-06-2015، 12:39)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 12:02)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 11:59)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 11:56)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه راه گم نکردم

ول میگردم

منم خونه تنهام Big Grin

مامان بابام و خواهرم
حرم رفتن

بابام تهرانه
خاهرمم با مامانمه

عنتر تو چرا همش بحثو به یه جای نامناسب ختم میکنی
گفتگوی آزاد نسخه 241 108
(03-06-2015، 12:09)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 12:03)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 11:59)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

sufiy

خوبی؟؟

★ASAL-GIRL★

به به خوبی خانوم؟ ( *..)

hanie directioner

میسی  من عالیم

چه خبرا؟؟
سلامتی

(03-06-2015، 11:59)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 11:57)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 11:56)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم هانی^____^

سلام عسل ^_^

چه خبرا؟!
الکی مثلا من تورو میشناسم
خب خواهم شناخت

سلامتی :>
تو چه خبر؟

یه کوله بار دارم از خبر راجب چی بگم

(03-06-2015، 12:05)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hanie directioner

یه سوال هانی یا حانی؟؟

(03-06-2015، 12:04)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 12:03)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 12:02)~Just Girl~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبمـ ..

تُ چطـوری ..

بلی خوبم

چه خبر؟

سلآمتی ملت(:

خودتو معرفی کُن ..

نسام تبریز

و تو؟

(03-06-2015، 12:05)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 12:02)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 12:01)★ASAL-GIRL★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اری تو چطوری؟؟

عالیم
خبری ازت نیست؟
فرنوش هست مارو نمیبینی؟(^~^)

امتحانه دارم مث ** میخونم

مگه می خونی؟؟

من هرچی بلد باشم با اون امتحان میدم روی کتابی الکی باز میکنم که مثلا خوندم! ( ..)

کلاس چندی؟!
بعد این همه دوستی نمیدانم

راجع به هرچی دوس داری بگو

(03-06-2015، 12:42)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2015، 12:39)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه راه گم نکردم

ول میگردم

منم خونه تنهام Big Grin

مامان بابام و خواهرم
حرم رفتن

بابام تهرانه
خاهرمم با مامانمه

عنتر تو چرا همش بحثو به یه جای نامناسب ختم میکنی
تو منحرفی (*._.)---+
گفتگوی آزاد نسخه 241 108

گفتگوی آزاد نسخه 241 108
ببخشید خواهر روحانی Dodgy

تایپ کردن در این پست شامل پول برق و گاز و بنزین نمیشه
راحت باشین
Undecided
گفتگوی آزاد نسخه 241 108
 سپاس شده توسط hanie directioner
http://dl.akskhor.ir/uploads1/4a5.jpg
گفتگوی آزاد نسخه 241 108

گفتگوی آزاد نسخه 241 108
 سپاس شده توسط ຖēŞค๑໓
سلام..
ᴍᴀʀsʜᴀʟʟ ᴍᴀᴛʜᴇʀs
 سپاس شده توسط hanie directioner

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان